2777
2789

یه دکتر خیلی خوب که تجربه ی درمان داشته باشین ویاازاطرافیانتون تجربه داره توروخدا معرفی کنید خسته شدم ازبس دکترعوض کردم... 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکی ازاطرافیانم بعد۱۵سال بچه دارشد😁بیاشخصی تابگم

همینجابگوعزیز م بقیه دوستان هم استفاده کنن... اسم دکترومیخواین بگین 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
دکتر جورابچی  میاد سه راه طالقانی.         سیدمدنی میشی کنار مسجد کبوده. &n ...

دکتر جورابچی مطبش سه راه طالقانی.               دکتر سید مدنی مطبش کنار مسجد کبود.              دکتر لیدا حیدری مطبش آبرسان

آتش بگیر بدانی چه میکشم/احساس سوختن به تماشا نمیشود

تاحالاچندتادکترعوض کردم دیگه بخداکم کم ناامید میشم...هردکتری میریم میگن سالمین ولی خبری نیس همش منتظرم یه دکتری میخوام که واقعاً حاذق باشه وبهمون کمک کنه 😢

تاحالاچندتادکترعوض کردم دیگه بخداکم کم ناامید میشم...هردکتری میریم میگن سالمین ولی خبری نیس همش منتظ ...

انشاالله  که هر چه زودتر خدا یه بچه سالم و صاحب بهتون میده. 

استرس نداشته باش. 

جسارتا چند وقته اقدامید؟

انشاالله  که هر چه زودتر خدا یه بچه سالم و صاحب بهتون میده.  استرس نداشته باش.  جسا ...

فدات عزیزم یک ساله... شما بچه دارین؟