2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2024 بازدید | 154 پست
مبچم درک داره شوهرم درک ننداره.من داشتم میومدم آون نمیذاشت میگه بزار گریه کنه. آخه چند بار هم سر این ...

تو ک اخلاق شوهرت را میدونی تا میومد گریه کنه میذاشتی تو روروئک بچه را یا زود بغلش میکردی بعد ک سیر میشد باهاش حرف میزدی میگفتی روزه ام بچه گناه داره یکم بغلش کن و این حرفا...با دعوا بحث ففط تنش بوجود میاد هیچ مشکلی هم حل نمیشه...

چقد بریدی و دوختی من کامنتارو نخوندم فقط کامنتی ک ریپلای کرده بودی رو دیدم ک شما صدبرابر بیشتر توهین ...

اگه کامنتا رو نخوندی از کجا متوجه شدی من صد برابر بیشتر توهین کردم ؟؟؟ یا خوندیش و میدونی چی گفت پس داری  دروغ میگی که نخوندم یا نخوندی و نخونده هم قضاوتم کردی هم توهین کردی

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😞😞بعد شما ميخواستي براي دومي هم اقدام كني

همه میگفتن یکی ديگه بیاری این آروم میشه ولی الان پشیمان شدم همین بزرگ میکنم طلاقم میگیرم

واسه اینکه نی نی تو شکمم سالم باشه دخمل باشه یه صلوات بفرستید😘😘😍
همه میگفتن یکی ديگه بیاری این آروم میشه ولی الان پشیمان شدم همین بزرگ میکنم طلاقم میگیرم

کاملا درکت میکنم بچه منم همینه دیشب ی مهمونی رفتم از بس جیغ زد اومدم خونه نمیتونم هیچ جا برم 😢😢😢

الان اصلا نیار تا یکم بچه ات بزرگتر بشه بچه ک عوض نمیشه ک یکی دیگ بیاد خوب بشه ... تا زحمتات و تنش هات دوبرابر میشه

یعنی دوره زمونه ها عوض شده. اعتقادات هر کی یه خودش مربوطه ولی دیگه از اینور بوم داریم میفتیم. الان د ...

اره زن خراب باشه میگن گرونیه گشنه مونده رفته بخاطر پول اونطوری شده!پناه بر خدا انگار ماها پول احتیاج نداریم 

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
کاملا درکت میکنم بچه منم همینه دیشب ی مهمونی رفتم از بس جیغ زد اومدم خونه نمیتونم هیچ جا برم 😢😢😢

بخدا راضیم شوهرم بمیره از بس دعا میکنم نمیدونم چرا خدا صدامو نمیشنوه

واسه اینکه نی نی تو شکمم سالم باشه دخمل باشه یه صلوات بفرستید😘😘😍
اگه کامنتا رو نخوندی از کجا متوجه شدی من صد برابر بیشتر توهین کردم ؟؟؟ یا خوندیش و میدونی چی گفت پس ...

اووووه ولم کن توروخدا ظاهرا توام کم دنبال جنجال نیستی 

گفتم کامنتارو نخوندم فقط کامنت شمارو خوندم و بالاشم کامنتی ک ریپلای کرده بودی!

بیخیال من حوصله این بحثای بچگونه رو ندارم ریپلایم نکن مرسی🌷

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
اووووه ولم کن توروخدا ظاهرا توام کم دنبال جنجال نیستی  گفتم کامنتارو نخوندم فقط کامنت شمارو خو ...

انگار یادت رفته خودت شروع کردی اونم با بی ادبی تمام شمایی ک هم دروغ میگی هم توهین میکنی بجا میکنی منو ریپلای میکنی.

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
انگار یادت رفته خودت شروع کردی اونم با بی ادبی تمام شمایی ک هم دروغ میگی هم توهین میکنی بجا میکنی من ...

بله من اول ریپلایتون کردم ک گفتم بی تربیت هنوزم پای حرفم هستم و مطمئن شدم ک واقعا بی تربیتی 

دیگه دست از سرم بردار استارتر با شوهرش اشتی کرد تو هنوز درگیری🤣🤣🤣

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
بله من اول ریپلایتون کردم ک گفتم بی تربیت هنوزم پای حرفم هستم و مطمئن شدم ک واقعا بی تربیتی  د ...

باز خوبه تو گفتی بی تربیت تصوری ک من از تو دارم خیلی بدتر از بیتربیت بودن در ضمن یادت باشه بار دیگه تو کامنت من دخالت نکنی 😶😶ارجاعت میدم ب امضام😊😊