مبچم درک داره شوهرم درک ننداره.من داشتم میومدم آون نمیذاشت میگه بزار گریه کنه. آخه چند بار هم سر این ...
تو ک اخلاق شوهرت را میدونی تا میومد گریه کنه میذاشتی تو روروئک بچه را یا زود بغلش میکردی بعد ک سیر میشد باهاش حرف میزدی میگفتی روزه ام بچه گناه داره یکم بغلش کن و این حرفا...با دعوا بحث ففط تنش بوجود میاد هیچ مشکلی هم حل نمیشه...
چقد بریدی و دوختی من کامنتارو نخوندم فقط کامنتی ک ریپلای کرده بودی رو دیدم ک شما صدبرابر بیشتر توهین ...
اگه کامنتا رو نخوندی از کجا متوجه شدی من صد برابر بیشتر توهین کردم ؟؟؟ یا خوندیش و میدونی چی گفت پس داری دروغ میگی که نخوندم یا نخوندی و نخونده هم قضاوتم کردی هم توهین کردی
سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادتسردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
یعنی دوره زمونه ها عوض شده. اعتقادات هر کی یه خودش مربوطه ولی دیگه از اینور بوم داریم میفتیم. الان د ...
اره زن خراب باشه میگن گرونیه گشنه مونده رفته بخاطر پول اونطوری شده!پناه بر خدا انگار ماها پول احتیاج نداریم
فرشته کوچولوی من عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت