2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2024 بازدید | 154 پست
دقیقا این حرف درسته. ولی یه سری دوستان مثلا اگه یکی بگه فلان زن کنار خیابون خراب بود میگن قضاوت نکن ...

اره واقعا ما اگه جاي حجاب و روزه و قيافه و رفتار مردم يكم به فكر منابع اب كشور باشيم اينجوري بدبخت نميشيم  همس سرمون تو زندگيه ديگرانه

خدايا به همه ارامش و خوشبختي بده 💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی ابونصر زرزر میکنه میگه خسته شدم خونه رو تمیز نمیکنه و چیزهای ديگه. بخدا من خودم با دهن روزه صبح تا شب دارم خونه رو تمیز میکنم بچه رو نگه میدارم غذا درست میکنم آخر این جوابم دخترم جز مت هیچ جا نمیمونم حتی پیش مادر شوهرم. یه سره هم یا جیغ میزنه یا گریه میکنه اعصابم ديگه ریخته بهم. یک دقیقه هم بچه رو نگه نمیاره من برم به کارها برسم. بچم تا دستشویی هم همراه منه.

واسه اینکه نی نی تو شکمم سالم باشه دخمل باشه یه صلوات بفرستید😘😘😍
چ بی تربیت!

من مطمئنم کامنت اون خانمو خوندی و مطمئنم ک فهمیدی اول اون شروع کرد و کامنتش خیلی زشت بود  خیلی زشته صرفا بخاطر دوستی با ی نفر به کس دیگه ک ندیدیشو نمیشناسیشو و حتی طرف حرفش نیستی بگی بیتربیت احتمالا خانواده محترمی داری ک این نکات رو یادت دادن عقط نمیدونم چرا گوش نمیکنید

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
من مطمئنم کامنت اون خانمو خوندی و مطمئنم ک فهمیدی اول اون شروع کرد و کامنتش خیلی زشت بود  خیلی ...

چقد بریدی و دوختی من کامنتارو نخوندم فقط کامنتی ک ریپلای کرده بودی رو دیدم ک شما صدبرابر بیشتر توهین کردی تو جوابت ضمن اینکه ایشون دوست من ک نیست هیچ یادمه یکبارم جواب ی کامنتشونو دادم ک داخلش توهین ب زنان خانه دار بود😂😂😂

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
هی ابونصر زرزر میکنه میگه خسته شدم خونه رو تمیز نمیکنه و چیزهای ديگه. بخدا من خودم با دهن روزه صبح ت ...

دقیقا بچه منم همین بود الانم 4سالش هس هنوز ب من وابستههس...تو باید یکم شرایط مدیریت کنی کم کم بجه را بهش بده تا عادت کنه بچه بهش ... قبل از اینک بیاد غذاشو اماده کن تا بحثتون نشه... بگو بچه را ببر بالا تاعادت کنه

فقط سر نهار دعواتون شد؟؟چون دخترت داشت گریه میکرد و نمیذاشت غذا بپزی؟؟؟خوب بعلش میکردی اروم بشه و تخ ...

مبچم درک داره شوهرم درک ننداره.من داشتم میومدم آون نمیذاشت میگه بزار گریه کنه. آخه چند بار هم سر این موضوع دعوامون شده

واسه اینکه نی نی تو شکمم سالم باشه دخمل باشه یه صلوات بفرستید😘😘😍