2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2024 بازدید | 154 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی دلم میخاد تاپیک بزنم.دلم میخاد با یکی درد دل کنم ولی اینجا یکی میشناسه منو میترسم بره تاپیکا ...

بهتر بابا 

یبار ی درد دل کردم یسریا تا ی ماه تو هر تاپیکی میدیدنم میگفتن فلان چیز حل شد 😂😂

تو الهام خودمونی دیگه؟میشناسی منو؟ بخدا دلم میخاد زار بزنم😢

اره همونم 

غصه نخور عزیزم یکمم بهم ریخته ای و کلافه 

اینجور وقتا ادم از هرحرف کوچیکی دلخور میشه 

اوقاتتون رو تلخ نکنید ارزش نداره😘

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
بهتر بابا  یبار ی درد دل کردم یسریا تا ی ماه تو هر تاپیکی میدیدنم میگفتن فلان چیز حل شد 😂😂

اونکه اره....

ولی الان همرو تو خودم ریختم...از دیشب یه کلمه حرف نزده.قبلن میومد خونه ولی امروز سر کارش وایستاده.منم تنها تو خونه😢😢

اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅

بعد مادر شوهرم بهم گفت تو برو بالا منم الان بچه رو میارم. یکم باهوش دعوا کرد بعد آون وحشی آومده بالا شروع کرده هی لگد میندازه میگه بیا پایین چرا رفتی بالا. رفتم لباسامو پوشیدم گفتم یه دقیقه هم نمیمونم تو این خراب شده میگه برو بدرد دارم میرم میگه وایسا داداشم بیاد ببرتت. منم گفتم بدرد مادر شوهرم باز آومده پایین گفتم احمد کی میاد گفت نمیدونم چطور گفتم بیاد منو ببره خونه مامانم. شوهرم هی میگه رفتی خودت باید برگردی من نمایم دنبالت منم گفتم بدرد نیا نمیرم که برگردم. مادر شوهرم هی میگه تروخدا نرو برو لباسامو عوض کن گفتم ديگه حالم ازش بهم میخوره. تا الان بخاطر بچه موننم ديگه خسته شدم ديگه دستشو گرفت گفت بخاطر من بخاطر بچه بمون.ا

واسه اینکه نی نی تو شکمم سالم باشه دخمل باشه یه صلوات بفرستید😘😘😍
چقد ادم لجش میگیره همه کاربریا را حفظن بعضیا چ حافظه ای دارن😧😧😧

من با هرکیم بحثم میشه اسمش یادم نمیمونه بعد باهاش خوش و بشم میکنم انقد ک داغونم😂

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
خانوماي عزيزم هركسيُ تو قبر خودش ميزارن لطفا باهم دعوا نكنيم اوني كه روزه ميگيري دمت گرم  اون ...

دقیقا این حرف درسته. ولی یه سری دوستان مثلا اگه یکی بگه فلان زن کنار خیابون خراب بود میگن قضاوت نکن ولی خودشون خیلی راحت ادمای مذهبیو قضاوت میکنن. داریم از اینور بوم میفتیم. مملکت افراط و تفریطیم

خو قشنگ گفتی

بخدا جدی گفتم ولی درسته بحثش یادم نیست البته چون کاربر و ادم مهمی هم نیست یادم نمونده ولی از شناختی ک از خودم دارم هیچوقت شروع کننده هبچ بحثی نبودم تو نی نی سایت حتما ربپلایم کردن و بعدش بحثی ب وجود اومده . 

اگه من شروع کننده بحثی بودم تو تاپیکی از همبن ترببون اعلام میکنم درسته حقت بود ولی معذرت میخوام😁😆😆😂😉😉😉

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
اره همونم  غصه نخور عزیزم یکمم بهم ریخته ای و کلافه  اینجور وقتا ادم از هرحرف کوچیکی دلخ ...

دهن روزه از صبح هی بغض میکنم😢

خداروشکر اومدم این تاپیک یکم خندیدم😊😁

اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅