2777
2789
عنوان

کیا در حال اقدامن برا بارداری و شکم اولشونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

من اولین ماه از اقداممه. میخام تو روز تخمک گذاری حتما این کار انجام بشه تا احتمال فرزند پسر بیشتر باشه.. الان زیر دلم درد دارم و 2 بار هم ترشح مثل سفیده تخم مرغ ولی اصلا ترشح دیگه ای ندارم . کسی میدونه باید چکار کنم؟

استرس که دارم ولی میخام فقط تو روز تخمک گذاری انجام شه. هنوز اقدامی نکردم. میترسم زودتر اقدام کنم دست نگه داشتم ولی از اون ورم میترسم شاید علائمش همین بوده باشه و دیگه فرصتی تو این ماه نداشته باشم و بره تا ماه بعد.

راهنمایی میخام برا روز تخمک گذاری  

من یک سال و نیمه ازدواج کردم و الان شوهرم بچه میخواد خودمم خیلی بی میل نیستم ولی میترسم بنظر شما و ...

آره عزیزم،دقیقا مثل من،

منم تقریبا یکسال و چندماهه ازدواج کردم

هر چه زودتر باردار شیم بهتره،ولی قبلش برو دکتر و خودتو چک کن،چکاب کامل و...

خود خانم دکتر همه چیو بهت میگه

توکل کن و نترس،ترس برا چی عزیزم?!

آره عزیزم،دقیقا مثل من، منم تقریبا یکسال و چندماهه ازدواج کردم هر چه زودتر باردار شیم بهتره،ولی قب ...

احساس میکنم آمادگیشو ندارم

از یه طرفم خیلیا میگن بچه دست و پا گیره و اینا