2777
2789
عنوان

خرجی روزمره

280 بازدید | 19 پست

سلام

من خودم تو دفتر برای شوهرم کار میکنم یه حقوقی میگیرم همون برا خرجی روزمره شخصیم استفاده میکنم من ماهی هشتصد حداقل گاهی یکوپانصد بسته به کار و درامد ماه به ماه شوهرم بهم میده ولی خوب برای خانه دار فکر نکنم کسی ۸۰۰پول روزمره بگیره

یکی تازه ازدواج کرده ازم سوال کردش گفتم اینجا مطرح کنم ببینم کسی که شوهرش ۲میلیون حقوقشه چقدر پول توجیبی روزمره بگیره خوبه اینم بگم ماهی ۷۳۰ قسط دارن ؟ میگفت شوهرم گفته اینقدر حقوقمه ۷۳۰ قسطه حالا خودت ببین چقدر کارت رو راه می اندازه

اون بنده خدا باید بشینه و حساب و کتاب خودشو کنه

ک متناسب با مخارجش

مبلغی رو معین کنه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون بنده خدا باید بشینه و حساب و کتاب خودشو کنه ک متناسب با مخارجش مبلغی رو معین کنه

ممنون پسره خونه داره ماشین هم یه پراید داره اون قسط خونه و ماشینه خونه شون ۴۰ فعلا رهنه تو یه واحد بابا پسره زندگی میکنه

ممنون پسره خونه داره ماشین هم یه پراید داره اون قسط خونه و ماشینه خونه شون ۴۰ فعلا رهنه تو یه واحد ب ...

این خانم

علاوه بر مخارج شخصی شون

باید ب فکر پس اندازم باشن برای خودشون

ولو اندک

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
من ماهي ٦٠٠ميگيرم ٢٠٠وام خانگي ميدم ٢٠٠بيمه مو ميدم ٢٠٠هم خرج ميكنم هرچي كه بخوام

بیمه چی؟؟؟ خانه دارین؟؟ میشه راهنمایی کنید؟

پیج فروش لباس مجلسی و اسپرت با قیمت مناسب و ارسال رایگان به تمام نقاط ایران http://instagram.com/_u/kolbeh_shop