2777
2789
عنوان

یه نذری ک حاجت بده

| مشاهده متن کامل بحث + 24903 بازدید | 103 پست

نذر ۶۰یس به حمزه ی سید الشهدا هم خیلی خوبه

میتونی هر روز هرچقدر دوست داری فقط بخونی تا تموم بشه ولی جوری نباشه که یه روز نخونی مثلا تو ۶روز هر روز ده تا یس بخونی خیلیا حاجت گرفتن،منم یه بار خوندم تا نصفه ولی بازم خوب بود،دعای مقاتل بن سلمان صد بار بخونی حاجت میده

بعد اینکه یه شهیدی هست به اسم محمد رضا تورجی زاده این شهید هم خیلی عجیب و زود حاجت میده طوری که بهش لقب شهید سه سوت میدن،شنیدم مرارش توو اصفهان پاتوق دختر پسرایی هست که میخوان ازدواج کنن،دوستم میگفت مامان بزرگم ۲۰سال خارش دست داشت برای این نذر کرد که خوب بشه دستش خوب بود میگفت کتاب یا زهرا رو دانلود کن معجزه هاشه خیلی عالیه

خودش قبل شهادتش حاجتش این بوده که بعد از شهادتشم گره از کار مردم باز کنه

خیلی خیلی میگن حاجت میده مثلا یاسین بخونی یا به عدد ابجد اسمش قدر بخونی یا صلوات بفرستی

پروردگارا هیچ گاه مرا به حال خودم وا مگذار،ای قادر متعال ای بخشنده ی بزرگوار طاعت و بندگی جانانه ات را به تمام بندگانت عطا بفرما،ای مهربانترین مهربانان.اللّهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷🌷🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نذر ۶۰یس به حمزه ی سید الشهدا هم خیلی خوبه میتونی هر روز هرچقدر دوست داری فقط بخونی تا تموم بشه ولی ...

خدایش رحمت کند.

منم در مورد حمزه و یس شنیدم ولی تاحالا امتحان نکردم.

خودت کدومشونو امتحان کردی و کی حاجت گرفای؟

چون‌من معمولا اونایی که حاجت گرفتن رو انجام میدم

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
ممنونم انشا الله هممون حاجت بگیریم

ان شائ الله به حق امام زمان به حق دل مصیبت دیده ی حضرت زینب همه حاجت قلبیشونو بگیرن،یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله......

پروردگارا هیچ گاه مرا به حال خودم وا مگذار،ای قادر متعال ای بخشنده ی بزرگوار طاعت و بندگی جانانه ات را به تمام بندگانت عطا بفرما،ای مهربانترین مهربانان.اللّهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷🌷🌷
خدایش رحمت کند. منم در مورد حمزه و یس شنیدم ولی تاحالا امتحان نکردم. خودت کدومشونو امتحان کردی و ک ...

من یس رو انجام دادم نصفه شد ولی خیلی خوب بود،بعد اینکه سوره ی حشرم خیلی حاجت میده،من خواهرم  برای ازدواجش خوند و گرفت دوستشم خونده بود شب ۴۰ ختم شب خواستتگاریش بود،این ختم ۱۲۴هزار صلوات هم عالیه ولی خب دیگه زمانبره ولی ارزش داره حتی خیلیا صاحب فرزند شدن باهاش🤗

من یس رو انجام دادم نصفه شد ولی خیلی خوب بود،بعد اینکه سوره ی حشرم خیلی حاجت میده،من خواهرم  بر ...

خواهرت شخص خاصی مد نظرش بود؟؟ یا دوستش چی؟؟

انقدر چهل روز چهل روز خوندما خسته شدم. تازه تادعلیم تموم شده

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم

زیارت عاشورای به روش ایت الله حق شناس هم خیلی خوبه اگه با مراقبه کامل باشه

نمیدونم عزیزم من از اول ماه رمضان شروع کردم توکل بر خدا نمیدونم خدا جوابمو میده یا نه

انشا الله هممون حاجتمون براورده شه تو دعاهاتون منو یادتون نره...

مرا دعا کن شاید تو از من به خدا نزدیکتر باشی...

خواهرت شخص خاصی مد نظرش بود؟؟ یا دوستش چی؟؟ انقدر چهل روز چهل روز خوندما خسته شدم. تازه تادعلیم تمو ...

نه شخص خاصی مدنظرش نبود ولی گفته بود فقط یکی باشه که سالم باشه بعد که ازدواج کردن دامادمون گفته من تو خواب یهو تو به نظرم اومدی در حالی که خیلی نگران بودم که یکی باشه که قدر بدونه و راضی باشه،که توو خواب و بیداری تو اومدی به ذهنم و همون موقع زنگ زدم به خواهرم و گفت فردا زنگ بزنه بهت،خواهرم فقط گفته بود سالم باشه ولی از هر لحاظ خوب بود چه ظاهری و مالی و اخلاق وایمان