2777
2789
عنوان

خجالت میکشه بامن جایی بره چون ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 84 پست
من دیدم مردایی که خجالت می کشن.  مثلا فکر میکنن الان مردم میگن این اینو ........  واسه هم ...

خیلی غمگینم بخدا

حس اضافی بودن بهم دست میده

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
خب من تو گرما بیشتر اذیت میشم

عیب نداره مردن دیگه بعضی وقتا لج میکنن . یعنی چی اون شمارو دیده پسندیده گرفته یعنی چی ک میگی دوست نداره بامن بره . 

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط دو هفته دیگه داریییییی احساس می کنم هم حساس شدی هم نگران نینی هستی یه ذره بهم ریختی.بی خیال باش ...

27 این ماه زایمانمه

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
خیلی غمگینم بخدا حس اضافی بودن بهم دست میده

نگران نباش تو این دوران یکم هم  حساس شدی. از بارداری لذت ببر ک دیگه آخرشه

بعدش همه چیز دوباره اوکی میشه 

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
فکر نمیکنم خجالت بکشه از اینکه با شما بره بیرون,شاید غیرتش اجازه نمیده خانومش رو با شکم بزرگ ببینن ب ...

ولی خب منم دل دارم

دوس دارم با همسرم و پسرم برم بیرون

گناه ک نکردم😢

واقعاً خودت که دو هفته دیگه زایمان میکنی دوس داری بری بیرون؟؟ من که به شوهرت حق میدم

باید خرید کنم

بزرگ شده زیاد ، ولی گناه من چیه یعنی چون باردارم حتی باید از تفریح و خریدم هم بگذرم

همسرت فقط نگرانته حاضرم قسم بخورم فقط همینه.خب دوهفته دیگه بیشتر نمونده می ترسه خسته بشی خدای نکرده زایمانت زودتر بشه مردها رو بچه خیلیییی حساس هستن فقط نمی دونن چه جوری بیان کنن که نگران شما و بچه هستن این دو هفته رو تحمل کن لطفا  بارداری سخته آدم همه چیزش بهم میریزه اعصابت و الکی خورد نکن

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
بچه ها من خيلي حالم گرفته است ميخواستم تاپيك بزنم نميشه لعنتي

چی شده عزیرم

عیب نداره مردن دیگه بعضی وقتا لج میکنن . یعنی چی اون شمارو دیده پسندیده گرفته یعنی چی ک میگی دوست ند ...

بخدا با این کاراش اعتماد ب نفسمو صفر میکنه

همسرت فقط نگرانته حاضرم قسم بخورم فقط همینه.خب دوهفته دیگه بیشتر نمونده می ترسه خسته بشی خدای نکرده ...

از دلداریت ممنونم

میخوام عکس بزارم

خواهش میکنم بگو واقعا شکمم خیلی ضایعه؟

اگه هستی بگو

بخاطر شکمم لطفا لهم نخندین این احساس منه

نه بابا مردا اصلا اینجوری نیستن منم حامله بودم ماه های آخر که میرفتیم پیاده روی به شوهرم میگفتم خجالت نمیکشی من شکمم اینجوریه میگفت نه چه خجالتی خدا داره بهمون هدیه میده خجالت داره...... 

خوب حالا این دو هفته با این شکم خریدتو بسپر به شوهر یا مادرت،،، اینجوری تو خونه آرامش بیشتری داری عز ...

میترسم عادت کنه

از دلداریت ممنونم میخوام عکس بزارم خواهش میکنم بگو واقعا شکمم خیلی ضایعه؟ اگه هستی بگو

شکم بزرگ که خوبه یعنی نینی بزرگ شده مردی شده می خواد بیاد پیش مامانش

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر