2777
2789
عنوان

خجالت میکشه بامن جایی بره چون ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 84 پست
ن عزیزم شاید واقعا ب فکرته میگه اذیت نشی یا ااینکه بددله نمیخواد زنشو ببینن ها ؟

خب من تو گرما بیشتر اذیت میشم

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نيش؟!؟!؟ مگه عقربه 

خانومش حاملس فک میکنم واسه این خجالت میکشه😑

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
بخاطر شکمم لطفا لهم نخندین این احساس منه

مگه چقدر بزرگ شده ؟ والا من تا جایی که دیدم مردها از این موضوع خجالت نمی کشن تازه پز هم می دن سینه شون هم ستبر می کنن که یعنییییی.....بعلهههههههه

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
نه عزیزم تازه باید افتخارم کنه بخدااشتباه فک میکنی

من دیدم مردایی که خجالت می کشن.  مثلا فکر میکنن الان مردم میگن این اینو ........ 

واسه همین خوششون نمیاد تو دوران حاملگی با زنشون آفتابی بشن

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
قبلا هم اینجوری بوده؟ یا بخاطر ظاهر بارداریته؟

بازم اینجوری بود

ولی کمتر

روز ب روز بیشتر میشه

از خودم بدم میاد

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
چرا چون حامله ای یعنی خجالت می کشه یا همیشه همینجوری بوده؟

حالا بیشتر شده

بازم اینجوری بود ولی کمتر روز ب روز بیشتر میشه از خودم بدم میاد

فقط دو هفته دیگه داریییییی احساس می کنم هم حساس شدی هم نگران نینی هستی یه ذره بهم ریختی.بی خیال باش لطفا تموم شد دیگه چیزی نمونده

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر

فکر نمیکنم خجالت بکشه از اینکه با شما بره بیرون,شاید غیرتش اجازه نمیده خانومش رو با شکم بزرگ ببینن بعضی مردا رو این قضیه حساسن.شوهر منم هر وقت تو خیابون خانوم های بارداری ک شکم هاشون خیلی بزرگه و مانتوهای اپن هم میپوشن رو میبینه ب من میگه تو هر وقت باردار بشی من نمیارمت تو خیابون با این وضع مگر جاهای خلوت....

مگه چقدر بزرگ شده ؟ والا من تا جایی که دیدم مردها از این موضوع خجالت نمی کشن تازه پز هم می دن سینه ش ...

بزرگ شده زیاد ، ولی گناه من چیه

یعنی چون باردارم حتی باید از تفریح و خریدم هم بگذرم