2777
2789
عنوان

مینی واش تخم مرغی فریدولین

3914 بازدید | 24 پست

سلام به همگی

من قصد خرید مینی واش دارم و به علت کمبود جا نمیتونم مینی واش های بزرگ تر رو بخرم.فعلا مینی واش مدل تخم مرغی فریدولین رو پسندیدم که بتونم داخل آشپزخونه و روی ماشین لباسشوییم جابدم.اما نمیدونم کیفیت این مدل فریدولین چجوریه.نظرات قبلی دوستان رو خوندم که برای ۶-۷ سال پیش بود و درباره فریدولین گفته بودن مارک خیلی خوبیه.اما درباره این مدلش نظرخاصی پیدانکردم.

یکم عجله دارم ممنون میشم دوستان اگه اطلاعاتی دارن راهنمایی کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چي هست؟

ماشین لباسشویی کوچیک.برای شستشوی لباس های کم یا لباس نوزادی.بعضیا برای سیسمونی میگیرن.بعضیا هم روی جهیزیه یا برای خودشون.

من هنوز نی نی ندارم

اما به مواد شوینده حساسیت دارم.پارچه ها لباس زیر که حجم کمی داره نمیشه به خاطرش ماشین روشن کرد

تصمیم گرفتم مینی واش بگیرم

اصطلاحا به این مدلا میگن کهنه شور.چون فقط لباس رو میشوره.آبکشیدنش با خودته.خشک کن هم نداره.مدلای خشک کن دارش بزرگه.مدل تمام اتوماتیکشم بالای ۱میلیون و ۱۰۰.نمیخوام اونقدر هزینه کنم.این دو دور گردش داره.۵تا۱۵ دقیقه هم قابلیت تنظیم زمان شستشو داره.به نظرم همین که میشوره خودش خیلی کمک میکنه.آبکشیدن وقتی نمیبره و مواد شوینده ش هم به دستم آسیب نمیزنه.فقط کیفیتش رو میخوام بدونم.دوستان نظربدید دیگه!به تعریف و تمجید فروشنده ها که نمیشه اعتماد کرد

اصطلاحا به این مدلا میگن کهنه شور.چون فقط لباس رو میشوره.آبکشیدنش با خودته.خشک کن هم نداره.مدلای خشک ...

البته تو ایران میگن کهنه شور. این مدل رو از طراحی اروپایی وارد کردن که هدف اصلیش براش شستشوی لباس های زیر خانم های مدل استفاده میشه چون ظرافت داره توی شستشو اما خوب هر جایی به نسبت مصرف خودش. کیفیتش خوبه شستشوش هم همونطور که خودتون میدونید هم تو زمان کوتاه هم واقعا تمیز میکنه. چون هم خدمات پس از فروش و گارانتی خوب و پاسخ گویی هم داره پس دیگه جای نگرانیی نیست. میتونید با خیال راحت خریداری کنید. 

سلام. خوبی؟ تخم مرغی رو گرفتی؟ اگه اره در موردش میگی که راضی هستی یا نه؟

سلام عزیزم

بله گرفتم

واااقعا عالیه

زمستون پارسال توی بارداریم گرفتم.از همون موقع هم استفاده کردم.خیییلی وسیله عالی و پرکاربردیه.حالا که نی نی م دوماهه بدنیا اومده تقریبا هر روز ازش استفاده میکنم و کمک دستمه.کم جا و عالیه

سلام عزیزم بله گرفتم واااقعا عالیه زمستون پارسال توی بارداریم گرفتم.از همون موقع هم استفاده کردم. ...

کجا میزاریش؟ من حمامم کوچیکه. میشه موقع شستشو بزارمش اونجا بعدش کارم که تموم شد بزارم توی بالکن. جابجاییش و کار باهاش خسته کننده نیست؟ ازین جهت که میگن اول شستشو بعد ابکشی بعد خشک هر کدوم باید یه کارایی روش انجام شه؟

کجا میزاریش؟ من حمامم کوچیکه. میشه موقع شستشو بزارمش اونجا بعدش کارم که تموم شد بزارم توی بالکن. جاب ...

منم حمامم جای مینی واش نداشت،من توی آشپزخونه روی ماشین لباسشوییم گذاشتم،ماشین لباسشوییم هم کنار سینکه.شلنگ تخلیه شو توی سینگ باز میکنم،شلنگ آبش هم همسرم براش یه سری درست کرد به شیر اشپزخونه وصل میشه

ببین می نی واش تمام اتوماتیک هم هست ولی هم خیلی گرونه هم جامیخواد،این مینی واش سبد خشک کن نداره ولی کمک اصلی همینه که لباس رو برات میشوره و واقعا هم تمیز میشوره حای قدرت لکه بری ایتنو ماشین لباسشویی نراره،من پیرهنای سفید همسرمو که یقه هاش کثیفه رو میندازم توی این ولی اگه بخوام توی ماشین لباسشویی بشورم اول باید با فرچه یقه شو بشورم بعد بندازم توی ماشین،ولی می نی واش لباسای سفید و روشن و لک پی پی و ... خیلی عالی توی یک ربع میشوره بدون هیچ اثری 

کجا میزاریش؟ من حمامم کوچیکه. میشه موقع شستشو بزارمش اونجا بعدش کارم که تموم شد بزارم توی بالکن. جاب ...

توی خونا های کوچیک شهری مجبوریم به همین شستنش هم قانع باشیم

اگه بخوای سبد خشک کن دارشو بگیری جای زیادی میخواد.ولی تخم مرغی هم سبک و قابل حمله هم کم جا.بالاش دسته داره راحت میتونی جابا جاش کنی