2777
2789
عنوان

چه دكتري براي نخوابيدن بچه٣ساله؟

510 بازدید | 28 پست

دخترم شب بيدار ميشه از خواب تو اتاقش و بايد برم تو تختش بذارمش رو پام تا بخوابه يا ببرمش تو اتاقمون توتخت ما بخوابه

گشنه و تشنه نيست دسشويي هم نداره

كلا از نوزادي هم شبا خوب نميخوابيد

حالا چجور دكتري بايد ببرم؟دكتر خودش كه هميشه ميبرم يا روانشناس يا چجور دكتري؟

بنظرم اصلا طبيعي نيست كه بچه سه ساله شب تا صبح يسره نخوابه و بيدار بشه

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه

اول متخصص اطفال ببر اگه اوکی نشد،مشاوره برو

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست رو دلم نذار که خونه خواهر 

پسر من ۶ سالشه هنوز بیداره .دقیقا از بدو تولد شبا نمیخوابید هنوزم همین جوره  چند بار به دکترش گفتم میگه چیزی نیست

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
روز میخابونیش؟

آره عصرا ميخوابه

يعني ميگي نخوابونمش؟

بذار يكي دوروز نخوابونم عصرا ببينم چي ميشه

يادمه قبلا دوسالگي امتحان كردم بداخلاق ميشه در طول روز خواب شبشم درست نشد

حالا باز تو اين سن سه سالگيم امتحان ميكنم

بچه منم همین بود یه جور عادت هست دختر من حدودای 3/5 - 4 خوب شد و البته که الان هم گاهی به خاطر خوابایی که میبینه بیدار میشه شش سالشه 

این که روز نخوابه یا شب شکلات نخوره هم موثره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من دکتر برای پسرم هیدروکسی زین ارامبخشو خاب اور داده با ب کمپلکس که اونم ارامبخشه دکتر ه فوق تخصص اع ...

تاثيري داشت؟