2777
2789
عنوان

چه دكتري براي نخوابيدن بچه٣ساله؟

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 28 پست
اگر جایش درد نداره  و آزمایشاتش خوبن  هیچ دکتری لازم نداره پسر منم الان خوابید 😅از نوزادی ...

آخه مثلا ساعت دوازده ميخوابونمش ساعت سه چهار صبح بيدار ميشه صدام ميكنه بيدارم ميكنه

والا راضيم يكسره بيدار باشه ساعت سه بخوابه ولي تا صبح بخوابه يه بند

اينكه ميخوابم دوباره بيدارم ميكنه عصبيم ميكنه

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه مثلا ساعت دوازده ميخوابونمش ساعت سه چهار صبح بيدار ميشه صدام ميكنه بيدارم ميكنه والا راضيم يكسر ...

حق داری پسر من  گاهی اینجوری میشه عصبی میشم 

صبحا چه ساعتی بیدار میشه؟صدات کرد بگو بله بعد خودتو بزن بخواب یا مدل پسرمن انقد میگه مامان عصبیت میکنه؟

حق داری پسر من  گاهی اینجوری میشه عصبی میشم  صبحا چه ساعتی بیدار میشه؟صدات کرد بگو بله بع ...

گريه ميكنه ميگه بيا پيشم

الان يادم اومد دكتر خودش آخرين دفعه رفته بودم موضوع بدخوابيدنشو گفتم گفت شربت اهورا اسليپ بدم بهش گياهيم هست ولي داروخونه ها دارن

اينم بتيد امتحان كنم

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه
آره عصرا ميخوابه يعني ميگي نخوابونمش؟ بذار يكي دوروز نخوابونم عصرا ببينم چي ميشه يادمه قبلا دوسال ...

نخوابونیدش ببرید گردش پارک اگر خونه باشه کلافه میشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

پسر من امسال میرفت مدرسه ساعت ۷ بیدارش میکردم خسته و کوفته میومد خونه هر کاری میکردم یه چرت نمیزد دوباره شبش تا ۲ بیدار میموند بهش میگم بچه ماشالله چه جونی داری😟😟😟

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

شاید چون تو اتاق جداست میترسه اینجوری میکنه شبها بزار کنارت بمونه ببین خواب نمیره. 

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)