2777
2789
عنوان

به نظرتون بی احترامی محسوب میشه؟من واقعا بهم بر خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 56 پست
عزیزم معمولا زیر ده روز میرن دیدن نو رسیده اونا زود نیمدن شما دیر رفتی ولی بی احترامی نیست  ...

آخه عروسشون ی ماهی خونه مامانش بود ما فامیل دامادیم نمیشد اونجا بریم که !!! 😃😃 بعدشم گفتم بزا استراحت کنه

اونا بچه ی شما رو دیدن وقتی اومدن دیدنتون ؟

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والل من باشم سراغ میگیرم  شاید تو قع داشتن سراغ بگیرین  ساز مخالف نمیزنما میخوام اونطرف ...

بابا مشخصه برا دیدن بچه داریمـمیریم دیگه.بعدشمـ عزیزمـ ما گفتیم با هودمون شاید واقعا نمیخوان بچه رو بیارن بزا نپرسیم که معذب نشن ولی این کارشون خیلی تو دلم موند

آخه عروسشون ی ماهی خونه مامانش بود ما فامیل دامادیم نمیشد اونجا بریم که !!! 😃😃 بعدشم گفتم بزا استر ...

اکی 

ما هم تا خونه خودشه میریم 

اصلا خونه مادرش نمیریم چون ما رسم داریم ده روز خونه خودمون میمونیم هر کی خواست میاد بعد میریم خونه مادر 

پس نباید توقع داشته بتشن 

من از روییدن خار سر دیوار دانستم/که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینیها 
آره بابا بچه تو سالن پذرایی زیر دستگاه بود قربونشبرم و اگر هم نبود خودم،میومدم نشون میدادم

زنده باشه 😍

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
کنایه نمیزدن احتمالا به نظرت که چرا دیر اومدین😨

آخه عروسشون ساکن شهر دیگس.اومده بود شهر ما زایمان کرده بود که پیش مامانش باشه و پیش مامانش بود.ما هم صبر کردیم بیاد خونه مادر شوهرش که فامیل ما میشه

اتفاقا به نظر من فامیلای دور ، دو سه ماه بعد زایمان بیان دیدن بهتره

وای من یادم میاد ماه اول بعد زایمانم دست تنها با چه بدبختی مجبور بودم از مهمونا  پذیرایی کنم ساعت خواب و بیداریم به هم ریخته بود فرصت غذا درست نکردن نداشتم و خیلی اذیت شدم اما آدم بعد دو ماه دیگه یه کم رو ورال میفته

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید