2777
2789
عنوان

فکرای بامزه بچگی😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 87 پست

من اولین بار که اسم استخر سرباز رو شنیدم ، فک کردم استخریه که اونجا همه مسئولاش سرباز هستن ینی اقایون سرباز اونجا رو اداره میکنن و نجات غریق ایناش سرباز هستن !

یادش بخیر چه کودک خوشحالی بودم من خودم خندم گرفت الان یادم افتاد

کرم داشت بدبخت

فرق تو با همه جاهایه تو دنیا🌎 واسم اینه   اینکه آغوش تو بی خطر ترین جایه زمین پای تو که درمیون باشه من این جونو میذارم..من که بالاتر از زندگی چیزی رو ندارم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر میکردم مامانم نوار بهداشتیو میبره دستشویی تا جلو بینیش بگیره تا بوی بد نفهمه😒بعد انقدر خودخواهه به ما نمیده

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!
من فکر میکردم بچه ها از ناف بدنیا میان.فکر میکردم ناف باز میشه بچه میاد بعد خود ناف جمع میشه😑😑😑😑 ...

منم همین طور فکر میکردم پیچ هستش  

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن
فکر که نه میخوام از آرزوی بچیگیام بگم من همیشه دلم میخواست بال داشتمو پرواز میکردم هنوزم که ۲۴ سال ...

دقیقا یکی از ارزو های منه .الانم هر شب خواب میبینم پرواز میکنم.یادمه بچه بودم از رو پله میپریدم پایین بال بال میزدم میگفتم چند ثانیه تونستم پرواز کنم😂😂😂😂

خدایا همه امیدم به توعه❤

از بس بهم ميگفتن خدا برزرگه خدا بزرگه منم خب بچه بودم نميفهميدم يه روز از خواهرم پرسيدم يعني خدا اينقد بزرگه كه وقتي چهار زانو ميشينه از زانو چپش تا زانو راستش كله اسمونو ميگيره؟

هميشه چون از ايت الله خميني تعريف ميكردن هميشه تو ذهنم خدا بشكله ايت الله خميني بود كه رو سرش عمامه گذاشته كه پاهاي خيلي بزرگي داره

فکر میکردم مامانم نوار بهداشتیو میبره دستشویی تا جلو بینیش بگیره تا بوی بد نفهمه😒بعد انقدر خودخواهه ...

وااای خدایی چرا   انقد  نسل ما گیج بود😂😂😂😂

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

گفتی نوار بهداشتی..من اولین بار پریود شدم چسب نوار بهدلشتی رو چسبوندم به خودم..لامصب خیلی غیرقابل تحمل بود

فرق تو با همه جاهایه تو دنیا🌎 واسم اینه   اینکه آغوش تو بی خطر ترین جایه زمین پای تو که درمیون باشه من این جونو میذارم..من که بالاتر از زندگی چیزی رو ندارم 😔
اره بعدشم چندسالی تو توهم و بهت بودم که داشت از سن ازدواجم میگذشت که به زور شوهرم دادن    

مامان یکی از دوستام شب عروسی فهمیده بوده با همون لباس یه چادر سرش میکنه فرار میکنه میره خونه باباش اینا

شوهرشم با درک بوده میزاره یه مدت اونجا بمونه و آروم آروم راش میندازن😂

منم همین طور فکر میکردم پیچ هستش    

😂😂😂😂

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗

یه چیز دیگه یادم اومد. اولین باری که تقویم دیدم نگاه کردم و پرسیدم از مامانم الان ما کجای تقویمم!؟بعد هی رفتم جلورسیدم به اسفند فکر میکردم اسفند دیگه اخر دنیاست 😐تموم میشه همه چی😓