2777
2789
عنوان

فکرای بامزه بچگی😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 87 پست
هر جایی که اون لحظه دلم میخواست اونجا باشم، دوس داشتم آزاد بودم من عاشق آسمونم میتونم چند ساعت به ...

درکت میکنم منم تا قبل ازدواج همینجور بودم بعدش مشغله زندگی نداشت😐😔

« خدایا شکرت »

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی خیلی کوچیک بودم فکر  میکردم اگه یه مسیر تا آخر راه برم میرسم آخر دنیا . فکر میکردم آخرش ...

وای منم همین فکرو میکردم با این تفاوت که من فکر میکردم تهش دیگه فضا مشخص میشه

ستاره ها و سیاره ها و‌اینا رو میبینم😁

من یادمه ۱۵ سالم بود 😐 فک میکردم  مردا  از راه جیش  خانوما  رابطه دارن 😐😐😐😐 همش میگفتم مگه میشه اخه ادم جیشگاه ش  هیچی نمیره اخه 😐😐اصن  یه پا گیج ب تمام  معنا بودم برا خودم 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

من فکر میکردم ستاره ها چراغ هستن همش فکر میکردم کی پول برق آسمون رو میده،از همون بچگی به پول اهمیت میدادم

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن
من فکرمیکردم همه کسایی که نگاهم میکنند میخواند منوبگیرند براپسرشون مودبانه لبخند میزدم 6سالم بود😐😐 ...

خیلی ازدواجی بودی

فرق تو با همه جاهایه تو دنیا🌎 واسم اینه   اینکه آغوش تو بی خطر ترین جایه زمین پای تو که درمیون باشه من این جونو میذارم..من که بالاتر از زندگی چیزی رو ندارم 😔
من فکرمیکردم همه کسایی که نگاهم میکنند میخواند منوبگیرند براپسرشون مودبانه لبخند میزدم 6سالم بود😐😐 ...

😂😂😂😂😂فقط لبخند زدنت😂😂😂😂

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
فکر میکردم مامانم نوار بهداشتیو میبره دستشویی تا جلو بینیش بگیره تا بوی بد نفهمه😒بعد انقدر خودخواهه ...

وای خدا😂😂اینو گفتی یادم افتاد من پنج شیش سالم بود با داداشم سیب زمینی سرخ میکردیم خام خام میخوردیم 😲 بعد من با خودم میگفتم چرا غذاهایه مامانم خوشمزس ! ی روز دیدم مامانم نوار بهداشتی رو گذاشت سطل اشغال با خودم گفتم حتما ازاین میریزه ها تو غذا 😷😷😷یکبار از اول تا اخر نشستم پیشش ببینم چیکار میکنه میریزه آیااااا یا نه

گروه آبی تاعید ۱۰ کیلو کم میکنم وزن اولیه:۷۶ وزن هدف:۶۶ تاپیک بامداد خمار
وای خدا😂😂اینو گفتی یادم افتاد من پنج شیش سالم بود با داداشم سیب زمینی سرخ میکردیم خام خام میخوردیم ...

😖😖😖😖اوه

من یادمه ۱۵ سالم بود 😐 فک میکردم  مردا  از راه جیش  خانوما  رابطه دارن 😐😐😐😐 ...

منم😂😂😂😂ببخشیدااااا من حتی نمیدونستم بغیراز جیشگاه جایه دیگ ای هم هس😂😂😂 تا ۱۵سالگی

گروه آبی تاعید ۱۰ کیلو کم میکنم وزن اولیه:۷۶ وزن هدف:۶۶ تاپیک بامداد خمار

منم خیلی خیال پردازی میکردم یه بار یکی از عروسکامو بازکردم مثلا دارم جراحیش میکنم 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  

من همیشه  رو شورت بابام  تعصب خاصی داشتم😐😂😂

از لباسای خودم  بیشتر دوسش داشتم ...یادمه  از لباس زیر مامانم بشدت بدم میومد ولی عاشق شورت های بابام بود یه حس خوبی بهم میداد😂😂😂😂😂 😂😂😂

فک کنم چون خونه  اولم  بوده  اون حسو دارم😂😂😂

منم ارزوی بچگیامو میگم هرچند الان هم جز ارزوهامه.... دوس داشتم یه ساعت داشتم مال یه کارتون بود که زمانو نگه میداشت دوس داشتم موقع امتحانا از اون ساعتا داشتم زمانو نگه میداشتم کتابو باز میکردم تقلب کنم😁😁