2777
2789
عنوان

فکرای بامزه بچگی😂

1110 بازدید | 87 پست

هممون بچگی بخاطر اطلاع نداشتن، درباره یه سری چیزا فکرای عجیب غریب و بامزه ایی داشتیم

مثلا من هیچ تصوری از دستگاه تناسلی و رحم نداشتم

فک میکردم تو زایمان طبیعی بچه شکمو پاره میکنه میاد بیرون😂😂

یا اینکه فکر میکردم دخترا و پسر که با هم ازدواج میکنن به اذننن خدا و هول و قوه ی الهی یهووو بچه تو دل مادر به وجود میاد😂

داستان حضرت مریمم اصلا برام معجزه نبود ولی چون یه چیز مقدس بود میترسیدم به بقیه بگم😂

فک میکردم فقط خودم فهمیدم معجزه نیست بقیه تو گمراهین😂

شمام فکرای بامزه بچگیتونو بگید🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وقتی می رفتم دستشویی با خودم فکر می کردم ره...بر هم دسشوییش می گیره😑😑😑😑😑

اسم من مریمممممهههههههههه کاربری خودم مامان_آتوسا#۲۵ معلقش کردند این هم هدیه هست😄😄مـــرررریییییممممم😄😄

من فکر میکردم بچه ها از ناف بدنیا میان.فکر میکردم ناف باز میشه بچه میاد بعد خود ناف جمع میشه😑😑😑😑😑😑

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗

من هی وسط فیلم مریم مقدس میگفتم خو مگه چیه .. چرا تعجب کردن مردم 

مامان بابام 😐😐😐داداشم😏😏

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁

من وقتی تو تلویزیون میگفتن تهران پایتخت ایران فکر میکردم یه تخت بزرگه که همه پای اون تخت وامیستن..بعد غصه میخوردم که کشور ما چرا یه تخت داره..چرا ما انقد محرومیم..همچین بچه با درکی بودم

فرق تو با همه جاهایه تو دنیا🌎 واسم اینه   اینکه آغوش تو بی خطر ترین جایه زمین پای تو که درمیون باشه من این جونو میذارم..من که بالاتر از زندگی چیزی رو ندارم 😔

من ۵سال اینام بود  فکر میکردم دزد یه جور حیوون خطرناکه بزرگ و پشمالو که میاد سراغ بچه ها😂😂😂😂فکرمیکردم ابرها کنار میرن آسمون سوراخ میشه بچه میفته پایین اصلا نمیدونستم زایمان چیه

فکر که نه میخوام از آرزوی بچیگیام بگم

من همیشه دلم میخواست بال داشتمو پرواز میکردم

هنوزم که ۲۴ سالمه این آرزو همینجور بزرگترین آرزوم مونده و هست

خیلی وقتا بهش فکر میکنمو از فکر کردن بهش واقعا لذت میبرم