2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم کلا این دو هفته رو بدون هیچگونه توضیحی تبدیل کن به ابد

خیلی دلم میخواد، چون واقعا ته دلم ازش ناراحتو عصبانی ام.

گاهی انقدر ازش شاکی میشم که انگار واسه چند لحظه عشقم تبدیل به نفرت و کینه میشه ولی دوباره عشق جاشو میگیره ، 

ببین درسته تو دوستش داری ولی آویزونش نباش ولش کن کسی که دوستت داشته باشه نمیتونه بیشتر از یه روز ازت بی‌خبر بمونه من با یکی بودم سریه چیزی بحثمون شد بعد نه اون پیام داد نه من بدون خدافظی کات شد بعداز چندوقت هم من زدم چت و همه چیو پاک کردم آنفالو ریمو کردمش از اینستا ولی الان پارتنرم انقد پیگیری هردیقه زنگ پیام اصن بوس بوسیه

اشک شو،اما نه تو غم.

خیلی دلم میخواد، چون واقعا ته دلم ازش ناراحتو عصبانی ام.گاهی انقدر ازش شاکی میشم که انگار واسه چند ل ...

منم یه هفته اس با پارتنرم بحثم شده  زد منو بلاک کرد !

منم مثل تو وسوسه میشم با یه خط دیگه بهش پیام بدم اما باز میگم خودمو گوچیک نکنم

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

ببین درسته تو دوستش داری ولی آویزونش نباش ولش کن کسی که دوستت داشته باشه نمیتونه بیشتر از یه روز ازت ...

واقعا بین قلبم و غرورم جنگه

اخه نمیدونی چقدر عاشقشم

منم یه هفته اس با پارتنرم بحثم شده زد منو بلاک کرد !منم مثل تو وسوسه میشم با یه خط دیگه بهش پیام بد ...

نه دیگه قضیه ی تو فرق داره، اون بلاک کرده اصلا نباید پیشقدم شی.

واقعا بین قلبم و غرورم جنگهاخه نمیدونی چقدر عاشقشم

وقتی نمیخوایم یه چیزی رو باور کنیم هی با انکار خودمونو گول میزنیم باور کن دوستت نداره وگرنه یه راهی برای صحبت باهات پیله میکرد توهم انقد خودتو کوچیک نکن زنگ اینا نزن

اشک شو،اما نه تو غم.

نه دیگه قضیه ی تو فرق داره، اون بلاک کرده اصلا نباید پیشقدم شی.

خیلی بهم برخورده که وسط بحث زد منو بلاک کرد!

پیشقدم میشم تا برگرده بعد من بلاکشم کنم!😈

اجازه نمیدم کسی منو نادیده بگیره!

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

وقتی نمیخوایم یه چیزی رو باور کنیم هی با انکار خودمونو گول میزنیم باور کن دوستت نداره وگرنه یه راهی ...

خیلی حرف مونده تو دلم خیلی 😔😢

خیلی گله دارم ازش خیلی 

خیلی بهم برخورده که وسط بحث زد منو بلاک کرد!پیشقدم میشم تا برگرده بعد من بلاکشم کنم!😈اجازه نمیدم کس ...

منم قبلا مثل تو میخواستم اینکارا رو کنم ولی بدتر براش کوچیک میشدمو گند زدم ، میخوای انتقام بگیره پیشقدم نشو وقتی برگشت نادیدش بگیر.

چند وقت توی رابطه بودین؟

منم قبلا مثل تو میخواستم اینکارا رو کنم ولی بدتر براش کوچیک میشدمو گند زدم ، میخوای انتقام بگیره پیش ...

آخه احتمال داره برنگرده شخصیتش رو شناختم وقتی فهمیده داره رابطه جدی تر میشه و باید مسوول و پاسخگو باشه عقب کشیده ...

مدت زیادی نیست یک ماه و نیمه

آخه احتمال داره برنگرده شخصیتش رو شناختم وقتی فهمیده داره رابطه جدی تر میشه و باید مسوول و پاسخگو با ...

رابطه جدی نمیخواد ، پس تو هم جدیش نمیگرفتی.

رابطه جدی نمیخواد ، پس تو هم جدیش نمیگرفتی.

آره خودمم حدس زدم هدفش جدی نبود

حتی بهش گفتم زنگ تفریحتم که اصلا ارزش قائل نیستی و پیام نمیدی و همش من باید پیگیرت باشم!

ولی اینکه بلاکم کرده حرصم در اومده باید یجوری حالشو بگیرم دلم خنک شه