تاحالا چند بار دستش رو شده برام اما بخاطر دخترم کوتاه اومدم اما الان دیگه خسته شده ام نمیدونم چیکار کنم زندگیم از همه لحاظ عالیه فقط هیز بودنه شوهرم...
هرکس یه مشکلی تو زندگیش داره همکارم شوهرش بیکاره اما چشم پاکه همیشه میگه من راضی بودم شوهرم با یکی دیگه هم بود اما پولدار بود و میتونست خرجمو بده نه اینکه من خرجشو بدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچ دردی هم بدتر از هیز بودن نیس به نظر من ادم بی پول باشه معتاد باشه بد اخلاق باشه ولی چشمش فقط به زنش باشه همه اینارو یه جوری میشه تحمل کرد این یه موردو نه
من چند روز خونه پدرم بودم الان ک دیدم داغون شدم نمیدونم چیکار کنم نمیشه ک از خونه بیرون نرم بخاطر او ...
عزيزم تو كه همسرتو ميشناسي هيچ موقع خونتو ترك نكن
اري از پشت كوه آمده امچه ميدانستم اين ور كوه بايد براي ثروت حرام خورد........براي عشق خيانت كرد، براي خوب ديده شدنديگري را بد نشان دادبراي به عرش رسيدن ديگري را به فرش كشاند وقتي هم با تمام سادگي دليلش را ميپرسم مي گويند از پشت كوه آمده............ترجيح ميدهم به پشت كوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگها باشد تا اين كه اين ور كوه باشم و گرگ....