2777
2789
عنوان

خیانت دوباره شوهرم

1975 بازدید | 45 پست

تاحالا چند بار دستش رو شده برام اما بخاطر دخترم کوتاه اومدم اما الان دیگه خسته شده ام نمیدونم چیکار کنم زندگیم از همه لحاظ عالیه فقط هیز بودنه شوهرم... 

هرکس یه مشکلی تو زندگیش داره همکارم شوهرش بیکاره اما چشم پاکه همیشه میگه من راضی بودم شوهرم با یکی دیگه هم بود اما پولدار بود و میتونست خرجمو بده نه اینکه من خرجشو بدم

با خدا باش پادشاهی کن

چبکارکرده مگه؟ میشه تعریف کنی لطفا؟

بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جینگیلی خانوم همه جا هستیاااا😂😂😂😂

بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
دیشب رمز گوشیشو فهمیدم رفتم پیاماشو خوندم دیدم ب ی خانمی گفته 3 روزه خونه ام خالیه منتظرتم

خدا جوابشو بده الهی

بخاطر این کارش دارم دیونه میشم بخاطر کارای اون  همش دخترمو کتک میزنم

بابچه چیکارداردی اون طفل معصوم چیکارکرده آخه...

من چند روز خونه پدرم بودم الان ک دیدم داغون شدم نمیدونم چیکار کنم نمیشه ک از خونه بیرون نرم بخاطر او ...

عزيزم تو كه همسرتو ميشناسي هيچ موقع خونتو ترك نكن

اري از پشت كوه آمده امچه ميدانستم اين ور كوه بايد براي ثروت حرام خورد........براي عشق خيانت كرد، براي خوب ديده شدنديگري را بد نشان دادبراي به عرش رسيدن ديگري را به فرش كشاند وقتي هم با تمام سادگي دليلش را ميپرسم مي گويند از پشت كوه آمده............ترجيح ميدهم به پشت كوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگها باشد تا اين كه اين ور كوه باشم و گرگ....