2777
2789
عنوان

خیانت دوباره شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1975 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه تا حالا به روش نیاوردی،قشنگ یه روز بچه تو بفرست خونه مادرت تا خونه تنها بمونی،بعد شوهرتو بشون جلوت و بدون گریه و زاری و بدون هیچ بحثی، با سند هایی که داری بهش بگو فهمیدی،بهش بگو تا حالا بخاطر بچمون ازت گذشتم ولی الان نمی گذرم،ازش بپرس چی کم گذاشتم،ازش بپرس مشکلش چیه و خیلی راحت بهش بگو من زنی که تو میخوای نیستم پس نه خودتو اذیت کن که یواشکی دنبال این باشی که زن بیاری خونه و نه منو آزار بده، بهش بگو میخوام برم دادخواست طلاق بدم فقط خواستم بهت اطلاع بدم که اول طلاقمو بده بعد برو ده تا زن بیار خونه و باهاشون حال کن،خواهشا گذشت نکن برای هیچ کس گذشت نکن حتی بخاطر دخترت،ببین عزیزم اگه بار اول و دومش بود می گفتم ازش بگذر ولی چون خودت میگی بار اولش نیس مطمئن باش بار آخرشم نیس،ببین خانمی آینده  خودت و بچه تو خراب نکن برو دنبال جدایی تازه با مهریه ت هم پدرش رو در بیار و به گوه خوردن بندازش

اخه مادرم تصادف کرده میرم سر میزنم کسی نیست پیشش

جانم خيلي بي انصافه

اري از پشت كوه آمده امچه ميدانستم اين ور كوه بايد براي ثروت حرام خورد........براي عشق خيانت كرد، براي خوب ديده شدنديگري را بد نشان دادبراي به عرش رسيدن ديگري را به فرش كشاند وقتي هم با تمام سادگي دليلش را ميپرسم مي گويند از پشت كوه آمده............ترجيح ميدهم به پشت كوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگها باشد تا اين كه اين ور كوه باشم و گرگ....

ببین من پدرم از جوونی همینطوری بود دنبال این زن و اون زن بود،مامانم می فهمید یک بار حتی از هم جدا شدن ولی بخاطر پادرمیانی فامیل باز باهم ازدواج میکنن اون موقع فقط یه بچه داشتن ولی الان پنج بچه دارن و پدرم با سن 60سالگی هنوز کاراشو ول نکرده و هنوز دنبال صیغه کردم این و اونه ،فقط ماها بدبخت شدیم و مامانم که مریض روانی شده ....اگه همون موقع که جوون بود جدا میشد و پدرشو در میاورد الان شاید بچه هاش خوشبخت میشدن و وضعمون اینطور نمیشد

من از همه لحاظ بهش رسیدم حتی یبار بحثمون شد رفتم خونه پدرم بعد چند وقت پدر مادرش اومدن پا در میونی و ...

مثل همسر منه

هر کاری واسه زندگی میکنه.....کلی هم ابراز محبت و دوست داشتن به من و زندگیمون داره ولی نمیدونم چرا دنبال  این کارا ست

من از همه لحاظ بهش رسیدم حتی یبار بحثمون شد رفتم خونه پدرم بعد چند وقت پدر مادرش اومدن پا در میونی و ...

عزیزم پادر میونی ها رو بیخیال،هیچکس براش مهم نیس تو چی میکشی،یا میخوای برید مشاوره،اگه مشکلش حل شد که چه بهتر ولی اگه نشد برو درخواست طلاق بده ،اون نقطه ضعفتو فهمیده که بخاطر دخترت نمی تونی جدا بشی دلش خوشه هر سری قهر کنی با یه کم منت کشی برمیگردی،ولی برای تنبیهش هم که شده برو درخواست طلاق بده بزار حساب کار دستش بیاد

ببین من پدرم از جوونی همینطوری بود دنبال این زن و اون زن بود،مامانم می فهمید یک بار حتی از هم جدا شد ...

عزیزم من مادتو درک میکنم چند وقت پیش دکتر بودم بخاطر بی حسی دستو پاهام ک مثل فلج شدن بود دکتر گفت بخاطر عصبانی شدن بیش از حدم اینجوری میشم

من چند روز خونه پدرم بودم الان ک دیدم داغون شدم نمیدونم چیکار کنم نمیشه ک از خونه بیرون نرم بخاطر او ...

چطوریه که بعضیاتون چندروزخونه باباتون میمونین.من نیم ساعت نشده به شوهرم میگم پاشوبریم به زورنگهم میداره.اصلنم بدون اون نمیرم