بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
[QUOTE=61573350]اخه این چون بچه اس بیشتر نگرانم کرده . موی بزرگسال به نظرم تا حدودی طبیعیه که بریزه. البته نمک دری ...[/QUOT
طبیعی اره مال من وحشتناک بود تو حموم زیر دوش اب بهش میخورد میریخت.ازمایشم داده بودم همه چیم خوب بود .نمیدونم چرا میریخت الان که خیلی عالی شده.شایدم بخاطر شامپوش باشه
وکسی چه می داند تو روی همه مسکنهایی جهان را کم میکنی...
منم همین مشکلو داشتم دست به موم میزدم میریخت تو شونه ام پرمو .تو شامپوم یه قاشق نمک دریا ریختم به تو ...
اسم شامپوت چيه؟
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
دختر منم پنج ونیم سالست از مسافرت اومدیم ریزش موهاش شروع شد کل خونه همش موهست سدر و حنا زدم مشت مشت ریخت یه مدت زینک کیندر دادم الانم فروگلوبین خیلی بهتر شده