2777
2789
عنوان

خانومای کدبانو و وارد ب آشپزی بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 43 پست
یه سس درست کن بهش اضاف کن سوپ مرغ داری تو خونه؟

نه بدبختی اونم ندارم انقدرغذا نپختم و از بوی یخچال زده ام حساب همه چی از دستم دررفته

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا همون‌میترسم طعمش بد شه الان میرم سس درست می‌کنم 😍😍

من خودم شوهرم ابلیمو دوس نداره واسه همین هیچوقت نمیزنم بهش فقط توی سسم فلفل دلمه ای خورد میکنم بوی عطر میگیره

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بدون پوسته مرغم ۳ ساعت پخته اون تو با دمای ۱۸۰ درجه

من با پوست میزارم بعد موقع خوردن پوستشو جدا میکنیم.۳ساعت😐😐من مرغ درسته رو با گریل گذاشتم حالا شعلشم خیلی کمه برا من تو یه ساعت پخته بود شاید زیاد پخته به خاطر همون نگران نباش سس درست کن خیلیم خوبه اصلا خودتو دست کم نگیر که بد شده😊😊😊

من هروقت عجله دارم برنج وخورشت طاس کباب درست میکنم سریع میپزه

عه خوب شد یادم انداختی برا شام درست کنم الان مرسی😙😙😙من کباب تابه درست میکنم با سس رب انار خیلی خوبه خوشمزس از سر آشپز پاپیون یاد گرفتم 😁😁😁😁😁😁

ربو تفت بده ادویه بزن  آبجوش بریز بذارکمی بجوشه لغابدارشد بریز روش

بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔
به نظرم با رب گوجه درست کن بهتره.بعدم انقد زعفرون ریختی مگه باردار نیستی🤔🤔🤔

چرا باردارم ولی ب هوای طعمش ریختم اخه خودم نمیخورم 🤗

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤