2777
2789
عنوان

خانومای کدبانو و وارد ب آشپزی بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 43 پست

عزیزم سه تا راهکار داری

یک اینکه با رب سس درست کنی.

اگر شیرین دوست داری الو بریز توش

اگر ترش دوست داری با رب انار درست کن

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سس قارچ هم میتونی درست کنی 

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   
یکم  سس گوجه درست کن.رب ونمکو فلفل ویکم ابلیمو.روش بمال.بزار‌یکم گرم بشه.یا سسو بجوشون کنارش بز ...

این پیازا و فلفل دلمه هارو بریزم بره؟؟؟

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤
قارچ ندارم خواهر بعده دو هفته یه امروز غذا گذاشتم خیر سرم 

زرنگ باش سریع سس درست کن واگه دیگه نمیذاریش تو فر بذارش کف ماهیتابه باسس جا بیوفته...بعدم مردها خیلی توجه ندارن فقط باید طعمش خوب باشه تا بخورن

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
مرغت با پوسته یا بدون پوست🤔🤔🤔🤔شاید فرت زیاد بوده.با رب و پیاز ویکم آبلیمو وزعفران سس درست کن خوب ...

بدون پوسته مرغم ۳ ساعت پخته اون تو با دمای ۱۸۰ درجه

زرنگ باش سریع سس درست کن واگه دیگه نمیذاریش تو فر بذارش کف ماهیتابه باسس جا بیوفته...بعدم مردها خیلی ...

اره دقیقا همون‌میترسم طعمش بد شه الان میرم سس درست می‌کنم 😍😍