2777
2789

من مرغ مزه دار کردم گذاشتم تو فر برای اولین بار الان اومدم دیدم آبش خشک شده و مرغا پختن ولی هیچی آب نداره خیر سرم مرغ زعفرونی بود چ سسی بریزم روش ک از این حالت خارج شه لطفا کمکم کنید 

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میباس قبلواز پخت روش الومینیوم بکشین..منم همین بلا سر مرغم اومده فعلا تو فریزره :|

وایی من به ساعت کلاس گذاشتم پیش شوهرم بوش پیچیده تو خونه 😭😭😭

روی اجاق گاز پیاز نگینی تفت بده و زردچوبه و نمک و فلفل بزن تفت بده و بعد رب بهش بزن بازم تفت بده تا رب از خامی دربیاد و بعد آب بریز بزار بجوشه و زیرشو کم کن و مرغاتو بریز تو سس با شعله ی کم بزار تا سس جا بیفته و زعفران هم اگه خواستی به سست بزن 

اب و یه قاشق رب و زعفرون و ابلیموی تازه! رب خیلی کم باشه!زیاد باشه بد میشه

بعد ریختم روش بازم بزارم تو فر؟؟؟

http://namnak.com/مرغ-بریان-با-سس-گریوی-gravy.p17083#

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه