2777
2789
عنوان

کسایی ک چن روزه بی بی چکشون مثبت شده بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 70 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😍😍😘😘فداتشم عزیزم ممنونم ان شالله هرچییی زودتر توام مامانی بشی.سمت چپیه اطلس هوم بود فک کنم داروخ ...

فدای تو عزیزم😍😍

هرچی خدا میخواد

برم ببینم پیدا میکنم..من هرچی تا حالا زدم یا روژان بوده یا مدیکور

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿
عزیزم هفته چند رفتی سونو ساکت دیده نشد؟؟

شش هفته   هفت هفته فکر کنم  بعدش  تو لوله دیدنش  

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          
به امید خدا    امروز شنیدم خدا کریمه   کریم یعنی کسی که نمیتونه نبخشه  &nbs ...

این امیدواریه قشنگت ینی خدا خیلیییی هواتو داره...من مطمعنم به زودی میایی و خبر بارداریتو میدی عزیزم❤💚❤💚

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿
فدای تو عزیزم😍😍 هرچی خدا میخواد برم ببینم پیدا میکنم..من هرچی تا حالا زدم یا روژان بوده یا مدیکو ...

ان شالله.مدیکورم خوبه ولی ب روژان زیاد اعتماد ندارم😂😂برو ان شالله پیدا کنی 

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
ای بابا حداقل ۳ روز صبر کن بعد  بی بی بزن انشالله که اونوقت مثبته

شوهرم دیشب بی بی چک نمیخرید گف اصلا میزنی منفی میشع ناراحت میشی ولی کلی خاهش کردم تا خرید امروزم از ذوقم زدم 😕😕😕😕😕خداکنه این ماه مثبت بشه😊

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگوییخدای من...
وااای فونیکس کی بشه این تیکرکوفتی بع آخرش برسه

وای ارررره😭😭من ک نمیدونم چطور باید تحمل کنم من این ۲ هفته رو نمیتونم تحمل کنم تا برا سونو قلبش برم واقعا خدا صبرمون بده سخته 

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜