2777
2789
عنوان

ماییم که بی هیچ سرانجام خوشیم

247 بازدید | 13 پست

قبلنا که سالم بودم همش ناشکری همش خودمو با زندگی دوستام مقایسه میکردم چرا اون خوشگلتره جرا اون پولدار تره چرا اون ازدواج کرد بخاطر مشکلاتم کم اوردم تلاش و گذاشتم کنار الان که مریض شدم از خدامه خوب شم همه رو جبران کنم تمام تلاش های نکرده رو اصلا کل زندگی که اونچیزا نبوده من غرق شده بودم تو حسرت هام تو غصه هام البته اصلاحسود نیسم اما خب یه جور حسرتو میخوردم 

الان فقط خوب شم قانع میشم به هر چی پیش بیاد تمام تلاش های نکرده روهم میکنم

هرچیز که درجستن آنی ٬آنی

عزیزم میفهممت 😔😔😔😔  ازخدای بزرگم میخام همه سالم باشن..سلامتی نعمت بزرگیه 

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شالله هر چه زودتر سلامتیتو بدست بیاری عزیزم

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

اره همه اینطورن وتاوقتی چیزیو از دست ندن قدرشو نمیدونن منم این تجربه رو دارم😔 وامیدوارم سلامتیتو بدست بیاری😗

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

استارتر واقعا توی نی نی سایت به همچین تاپیکی نیاز هستش

همیشه نگاهمون به نداشته هاست و انقدر نداشته ها رو می زنیم تو سر خودمون که باعث میشه داشته ها جلوی چشممون کمرنگ و کمرنگ تر بشن

من هم خیلی ناشکری می کنم و خودمو با بقیه مقایسه می کنم و خدا هم اینجور مواقع حسابی گوشمو می کشه و تنبیهم می کنه

سلامتی تاجیه  رو سره افراد 

ک تا زمانیکه خدای نکرده 

بیمار نشدن

نمی بیننش

خدا بهتون صحت و سلامتی عطا کنه 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
من واقعا ب این جمله معتقدم که زندگیموبا کسی مقایسه نکنم

اره اینو همه میدونن ولی وقتی شرایط زندگی سخت میشه و یه چیزایی میبیبنی بقیه دارن تو نداری اونوقت ظاهر زندگی اونارو با باطن زندگیت مقایسه میکنی اونوقت ادم کوره چیزای دیگشو نمیبینه تا اینکع به خودش میاد میبینه چه اشتباهایی کرده 

هرچیز که درجستن آنی ٬آنی
اره اینو همه میدونن ولی وقتی شرایط زندگی سخت میشه و یه چیزایی میبیبنی بقیه دارن تو نداری اونوقت ظاهر ...

باور کن از سر شکم سیری نمیگم.خداروشکر اطرافیانم چه از خاواده چه دوستا م همه وضع مالی عالی ولی منننننن بنا ب دلایلی نه..اوایل اذیت میشدم ولی الان دارم تلاشمو میکنم فقط ب داشته هام نگاه کنم و لذت ببرم از زندگی خودم....یکی از بچه ها چند شب پیش در مورد مثبت اندیشی گفتن من خیلی به حرفاش فکر میکنم.احساس میکنم خیلی تاثیر داره