2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من رفتم سونو سایز فولی عالی بود برام دعا کنید تورخدااااااا

عزیزم منم دکتر گفت سایز فولیت عالیه آمپول hcg داد که آزاد بشه ایشالا هم تو مامان بشی این ماه هم من حتما بهم خبر خوب بده ارتانا جون چندساله اقدام کردی؟

تبريك ميگم شما آمپول زدين كي اقدام كردين

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
تبريك ميگم شما آمپول زدين كي اقدام كردين

عزیزم من آمپول زدم ۲بار یک بار همون شب یک بار هم‌۴۸ ساعت بعد اقدام کردم با کیت تخمک گذاری میفهمی که تخمک‌آزاد کردی و از زمانی که آمپول رو میزنی ۳۶ ساعت بعد تخمک‌آزاد میکنی

عزیزم من آمپول زدم ۲بار یک بار همون شب یک بار هم‌۴۸ ساعت بعد اقدام کردم با کیت تخمک گذاری میفهمی که ...

ممنوووون گلم ايشالا ني ني تو سالم بغل كني

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم من آمپول زدم ۲بار یک بار همون شب یک بار هم‌۴۸ ساعت بعد اقدام کردم با کیت تخمک گذاری میفهمی که ...

فقط يه چيز سايز فوليكول رو يادته كه آمپول زدي؟

فقط يه چيز سايز فوليكول رو يادته كه آمپول زدي؟

عزیزم اصلا دکتر بهم نگفت فقط گفت ضخامت جداره رحمت خوبه عفونت نداری کیست هم نداری یه فولیکول خوب هم داری اگر آمپول بزنی آزاد شه می تونی همین ماه باردار شی ۲تا آمپول داد منم همون موقع از داروخانه گرفتم و خودم تزریق کردم عضلانی چون بلدم و همون شب اقدام کردم البته با کیت تخمک گذاری چک کردم و دیدم ۲خط داره میشه و چند بار پشت سر هم چک کردم دیدم خط دوم داره پرنگ تر میشه و یک بار دیگه هم ۴۸ ساعت بعد اقدام کردم دکتر بهم گفت از زمانی که تزریق میکنی ساعت بگیر ۳۶ ساعت بعد حتما تخمک گذاری میکنی یک بار قبل و یک بار بعدش اقدام کن که من همون موقع باردارشدم دقیقا ۲هفته بعد هم متوجه شدم باردارم الان نزدیک ۲۷ هفته هستم و کم کم منتظر اومدن نی نی عزیزم این چیزایی که برات تعریف کردم انگار همین دیروز بود و از ته دلم آرزو میکنم شما هم زود زود مامان شی فقط خواهش میکنم برو پیش دکتری که استرس بهت نده اصلا چون من دکترم کسی دیگه بود و هر دفه بهم میگفت تو کم کاری تیرویید داری تو کم کاری تخمدان داری تو بچه دار نمیشی خداروشکر حاملگی خیلی خوبی هم داشتم بی خطر حتی بدون ویار فقط خیلی پشیمونم که از ۳ماه قبل اسیدفولیک نخوردم شما اشتباه منو نکن که البته از روزی که متوجه شدم خوردم ولی میگن قبلش یه چیز دیگس شما از ۳ماه قبل اسید فولیک بخور آزمایش برو حتما تیروییدتو چک کن قبل و اول بارداری البته چون من شک داشتم با دفه اول باردار شم این کارارو نکردم وگرنه حتما قبلش انجام میدادم امیدوارم زود زود مامان شی عزیزم فقط نگران نباش  

عزیزم اصلا دکتر بهم نگفت فقط گفت ضخامت جداره رحمت خوبه عفونت نداری کیست هم نداری یه فولیکول خوب هم د ...

مرررسي گلم كه كامل برام توضيح دادي ايشالا ني ني تو صحيح و سالم بغل بگيري  من همه آزمايشارو دادم و اسيد فوليك هم ميخورم واسم دعا كن ممنووووووون🌺🌺🌺