عزیزم اصلا دکتر بهم نگفت فقط گفت ضخامت جداره رحمت خوبه عفونت نداری کیست هم نداری یه فولیکول خوب هم داری اگر آمپول بزنی آزاد شه می تونی همین ماه باردار شی ۲تا آمپول داد منم همون موقع از داروخانه گرفتم و خودم تزریق کردم عضلانی چون بلدم و همون شب اقدام کردم البته با کیت تخمک گذاری چک کردم و دیدم ۲خط داره میشه و چند بار پشت سر هم چک کردم دیدم خط دوم داره پرنگ تر میشه و یک بار دیگه هم ۴۸ ساعت بعد اقدام کردم دکتر بهم گفت از زمانی که تزریق میکنی ساعت بگیر ۳۶ ساعت بعد حتما تخمک گذاری میکنی یک بار قبل و یک بار بعدش اقدام کن که من همون موقع باردارشدم دقیقا ۲هفته بعد هم متوجه شدم باردارم الان نزدیک ۲۷ هفته هستم و کم کم منتظر اومدن نی نی عزیزم این چیزایی که برات تعریف کردم انگار همین دیروز بود و از ته دلم آرزو میکنم شما هم زود زود مامان شی فقط خواهش میکنم برو پیش دکتری که استرس بهت نده اصلا چون من دکترم کسی دیگه بود و هر دفه بهم میگفت تو کم کاری تیرویید داری تو کم کاری تخمدان داری تو بچه دار نمیشی خداروشکر حاملگی خیلی خوبی هم داشتم بی خطر حتی بدون ویار فقط خیلی پشیمونم که از ۳ماه قبل اسیدفولیک نخوردم شما اشتباه منو نکن که البته از روزی که متوجه شدم خوردم ولی میگن قبلش یه چیز دیگس شما از ۳ماه قبل اسید فولیک بخور آزمایش برو حتما تیروییدتو چک کن قبل و اول بارداری البته چون من شک داشتم با دفه اول باردار شم این کارارو نکردم وگرنه حتما قبلش انجام میدادم امیدوارم زود زود مامان شی عزیزم فقط نگران نباش