2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خونشو ميخاد به دختراش بده به تنها پسرش هيچي!

| مشاهده متن کامل بحث + 3111 بازدید | 216 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم نمیشه

ب لحاظ حقوقی البته

ولی دوستانه بگم

شما هیچ صحبتی و هیچ نظری ندید و وارد مسائل شون نشید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

احتمالا چون دختراش مجرد هستن میخواد براشون پشتوانه بشه

درضمن اگه من جای شما بودم هرگز دخالت نمیکردم این یه مسئله ی خانوادگیه واظهار نظر کردن توی این زمینه زشته 

البته این نظر سخصیه منه 

خوشحال میشم پیجم 

عزیزم خب اونا مجردن باید ی پولی چیزی داشته باشن شما خداروشکر ازدواج کردین و حقوق بگیر هستین زندگیتونو میجرخونین

مال خودشه دوست داره اینجوری بده و البته کار درستیم میکنه

جون مادرت لایک نکن  
نه اموال خودشه  

یه چیزی بگم بنظرم به جای دیواره بنویس بچسب به دلم

من دیواره رو خوندم منتظر بودم ببینم نوشتی دیواره رحمم😁😁😁😁

انشاالله تا سالِ دیگه این موقع کنجدت سره سفره افطار کنارت میشینه😍

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

مادره نگران سرنوشت دختراشه. چون به هرحال خدایی نکرده بعد از مرگ مثلا پدرشون دخترا نصف میبرن. این خواسته تا زنده است به دختراش ببخشه. این البته حدس منه.

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه