2777
2789
عنوان

شوهر کم حرف من

| مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 41 پست

اره من خودم کاملا درک میکنم که مرد کم حرفه و بیشتر تو خودشون هستم اومدم اینجا بگید من چجوری خودم و اروم کنم ..اخه ادم هرچقدر هم اساس یه کار و بدونه باز هم خودش اذیت میشه..من خیلی افسرده  و حساس شدم و دلم محبت بیش از حد میخواد نه محبت مثل روزای قبل  

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر خوبيهايي كه داره اين رفتارشو ناديده بگير و يهجوري باهاش كنار بيا مطمعن باش به مرور زمان بهتر ميشه 

خداي مهربونم ازت ممنونم كه امسال قشنگترين هديه رو بهم دادي دوست دارم بخاطر دوقلوهاي نازنيني كه بهم بخشيدي مواظبشون باش تا صحيح و سالم بيان پيشم
من خواهرم‌ندارم‌که باهاش حرف بزنم😭😭😔😔😔

منم خواهر ندارم باهاش حرف بزنم به مادرمم بگم اینقدر غصه میخوره ادم پشیمون میشه بهش بگه

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

عزیزم من یه پیشنهاد میکنم

همه کسایی که خودشون برونگرا هستن و همسراشون درون گرا هستن، نحوه برخورد با مرد درون گرا رو سرچ کنید و استفاده کنید

من همسرم بعد 4 سال خیلی خیلی خوب شده و به سمت میانه اومده

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت

البته دکتر فرهنگ تو سخنرانی هاشون میگفتن وقتی تو خودشه کلا به حال خودش بذاریدش وگرنه عصبی میشه و دعوا راه میوفته وقتی زمان گذشت براش خوراکی ببرید باز حرف نزنید بعدش کم کم حالش بهتر میشه و میتونید سر حرف رو باز کنید باهاش بعدم یه چیز دیگه اینکه بردن آه و ناله پیش شوهر خوب نیست چون اون از شما یه زن افسرده میبینه که این اونو دلسرد میکنه

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
اره من خودم کاملا درک میکنم که مرد کم حرفه و بیشتر تو خودشون هستم اومدم اینجا بگید من چجوری خودم و ا ...

خوب همينارو به خودش بگو

فقط تو....تو بهترین اتفاق زندگیم بودی ،هستی و خواهی بود.
منم خواهر ندارم باهاش حرف بزنم به مادرمم بگم اینقدر غصه میخوره ادم پشیمون میشه بهش بگه

الهی بگردم عزیزم منم مثل شمام بااین تفاوت که هروقت میام‌با مادرم حرف بزنم شروع میکنه به نصیحت و همیشه من میشم مقصر تمام اتفاقا از دیدگاه مامانم

شوهر منم مث شماس باهاش حرف که میزنم حس میکنم مرد بودنش مانع این میشه منا درک کنه مثلا میگم ناراحتم ا ...

دقیقا..مشکل مردا اینه که وقتی باهاشون حرف میزنی بهت راه حل نشون میدن در حالی که ما زنها فقط همدردی میخوایم نه راه حل که اونا همش سعی میکنن راه و نشون ادم بدن درحالی که ما خودمون هم به عقلمون میرسه چی درسته چی بد