سلام دوستان من كلوميفن خوردم ماه قبل ١٨ و ١٩ سايز فوليكولام بود كه نشد اين ماه هم ١٩ و ٢٣ دارم دكترم گفت ٢٣ يكم بزرگه ،كسي با فوليكول ٢٣ باردار شده؟ عصرم بايد hcg بزنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم اين ماه لتروزول خوردم ولی ضخامت اندومترم 15 بود روز چهارده پری و تخمک هم آزاد شده بود
شما ضخامت اندومتر چند بود؟
خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
فکر کنم مال من همین ۱۹ و ۲۳ یا ۲۱ بود . که نتیجه داد . خیلی ذهنتو درگیر نکن گلم .
ضخامت اندومتر تون چند بود؟؟
خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن