2777
2789
خداروشکر.خوشحالم برات.امیدوارم منم مثل شما برسم به اونجایی که میخوام

حتتتتتتما میرسی مطمعن باش

این جمله رو باخودت تکرار کن با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و هرچه خواهی کنپ

ایه قرانم داریم بعد هر سختی اسونیس اونم دوباز گفته که خوووووب دلمون جمع بشه

🌸🌸وخدایی که داشتنش جبران تمام نداشته هاست🌸🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه چی بکنار الان زنش ک طلاق گرفته چه حرصی میخوره

نه عزیزم زنشم الان ازدواج کرده و خوشبخته باهم خوشبخت نبودن ولی هرکدوم جدا خوشبخت شدن

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

با تمام فاز مثبتی ک همیشه هستم ولی متاسفانه این بار باید بگم نع زندگی ب مو رسیده خیلیییییی کم ممکنه پاره نشه...بندازش بیرون.بعدا میفهمی چیا بهت گفتیم...

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
شما حداشدی خودت زندگیت چطوریه الان؟ 

شکر خدا توی عقد ب کمک توسل ب ایمه هوشیار شدم.اولش پذیرشش خیلی سخته ولی بعدش داخل چنان زندگی شدم ک فقط روزی هزاربار میگم خدایا شکرت خدایا شکرت ک اون نامرد رفت..الحمدالله خوبیم و راضی ب رضای اوستا کریم.چون مرده؛مرد!یه مرد واقعی..نه بگی خیلی خاصه ها نه یه پسر معمولی و متوسط ولی شکرخدا مردانگی رو فقط توی حمل آلت ت ن اسلی یاد نگرفته و بس!

بسپار ب خدا.اگر او بخواد جدا میشی اگر نخواد نه.فقط توکل سفتو سخت کن.بدون ذره ای شک.سخته ولی ممکنه

شکر خدا توی عقد ب کمک توسل ب ایمه هوشیار شدم.اولش پذیرشش خیلی سخته ولی بعدش داخل چنان زندگی شدم ک فق ...

وای چقدخوب عزیزدلم خذاروشکر ک الان راضی هستی منم خیلی خردشدم خیلی تحقیرم کرد فک کن همه جا پیچیده ک شوهرفلانی دوسش نذاره  نمیخادتس خیلی عذاب اوره ولی مطمعنم قابل تحمله من همیشه میگم الان مطمعنم ک زندگی خوبی درانتطارتمه

وای چقدخوب عزیزدلم خذاروشکر ک الان راضی هستی منم خیلی خردشدم خیلی تحقیرم کرد فک کن همه جا پیچیده ک ش ...

یکی از اقوام ۹ساله عقده و انقدر مرده با زبون بی زبونی گفته نمیخوامت ک تازه دارن ب جدایی فکر میکنن!اما من سر ۷ماه بدون ذره ای حقو حقوق(منهای طلاهای دوران عقد)راهمو جدا کردمو ب این خفت پایان دادم.ارزششو داشت.اقلا عمرم نرفت پای یه حس بی سرو ته...بعضی اوقات وسط راه باید یه استوپ کنی و برگردی پشت سرتو یه نیم نگاهی بندازی.ببینی راهه درسته و اررش رفتن داره یا نه باید برگردی...مزیتش اینه ک اقلا تا ته راه غلطرو ترفتی و زودتر جبران کردی راه خطارو

یکی از اقوام ۹ساله عقده و انقدر مرده با زبون بی زبونی گفته نمیخوامت ک تازه دارن ب جدایی فکر میکنن!ام ...

هدیه بانو طلاهاتوفروختی  چیکارکردی الان خبرداری از اون مردنر؟ همسرت مجردبود یا قبلا ازدواج نامدفق داش

هدیه بانو طلاهاتوفروختی  چیکارکردی الان خبرداری از اون مردنر؟ همسرت مجردبود یا قبلا ازدواج نامد ...

طلاهارو ندادم بهشون.فروختم ک ننگش نمونه برام.یه هفته بعد طلاق مثل سگ پشیمون شدو تا یک سال بعد ول کن معامله نبود...گریه میکرد ب پدرم زنگ میزد.ب مادرم یا اقوام..اونا هم شل شده بودن ک برگرد جز پدرم ک فقط سرسختانه پای امضای دخترش وایساده بود...همراز جان گاهی فقط باید چمدونو بستو برای همیشه رفت.برای بازگشت دیگه خیلی دیره.چقدر اذیتمون کرد چه قبل طلاق چه بعدش.فحاش بود لجباز بود همش هرچی میشد میگفت خدافظی!ولی یک هفته بعد امضای طلاق دیگه سه فازش پریده بود ک چه قماری روی زندگیش کرده متاسفانه

خانوادشم بد بودن.خانواده نامزد تو چطورین؟

طلاهارو ندادم بهشون.فروختم ک ننگش نمونه برام.یه هفته بعد طلاق مثل سگ پشیمون شدو تا یک سال بعد ول کن ...

خانواده نامزدمن خییییلییی باسیاستن پدرشوهرم انصافا هرچیم باشه منو خیلی دوس داشت  خودش منو گرفت برا پسرش اونم میگه الان شمازور کردین  خوب بودن درمل هرجامیرفت زنگ میزد میگف چه رنگی دوس داری برات مادوبخرم

خانواده نامزدمن خییییلییی باسیاستن پدرشوهرم انصافا هرچیم باشه منو خیلی دوس داشت  خودش منو گرفت ...

باز خوبه ک اقلا یکیشون گاو نیستو واقعا آدمه!