2777
2789
نهههه این ازهمه گاوتره برات یکم دیگه مفصل مینویسم  هروقت تونستی میخونی دلیلسو

😁😁😁پس نره گاو ک میگن این بوده😄

باشه عزیزم.حتما در جریانمون بذار ک روند کارت ب چه شکل جلو رفته...راهنماییم خواستی دریغ نمیکنیم.

الان صدای عروسی از بیرون میاد.ارزو کردم عروس بعدی شما باشی با اونیکه واقعا برازندته...الهی آمین

شبت قشنگ

التماس دعا همراز جان

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😁😁😁پس نره گاو ک میگن این بوده😄 باشه عزیزم.حتما در جریانمون بذار ک روند کارت ب چه شکل جلو رفته.. ...

عزیزم درموردخانوادش قراربودبگم دخخرندارن وی محیط  خیلی مردونه اس مادرشوهرم نمیخام اینوبگم ولی حرف من نیس  به گاو بودن مشهوره بین همه چون کلا ن با ادم حرف میزنه ن وفتی رف مراسمی جایی کادومیبره بگی سلام میگه سلام میشینه یجا دلیلشم پدرشوهرمه ی ادم فووووق العاده زرنگ وباسیاست ک همه رو بای زبون نگه داشته دیگه کلا نادرشوهرم درحد کلفت خونشونه بهش میگن بشین مسشینه پلشو برواوورمیره اغراق نیستا هرچی بگم کم گفتم  منتها منم دوست داشت ولی الان درجریان طلاق  ی بیشرفی شده بیا وببین چن بار رفته مکه ازاوناس ک حاجی نگی بهش قهرمیکنه  میگه چهاربار رفتم مکه برای منافع خودشون بارها دیدم ادم فروختم  حرف اوردن بردن ی ادم خسیسم هست پیش من خیلی خودشو کنترل میکردن البته ولی ی جا معلوم میشد بالاخره متلا خونشون ی بارخاستم شام بزارم اومد چندین بار گف اون گوشتو همشونزاریا حیفه ها زیاده ها من واقعا خجالت میکشیدم  زندگی منو اون خراب کرد اون میدونس اخلاق پسرشو رفتارشومیدونس اهل زنذگی نیس خاست جمع وحوزش کنه اومد منم بدبخت کرد حلالش نمیکنم 

عزیزم درموردخانوادش قراربودبگم دخخرندارن وی محیط  خیلی مردونه اس مادرشوهرم نمیخام اینوبگم ولی ح ...

خخخ پس مادرشوهرت عقده های بی مهری شوهر خودشو تخلیه کرده سر عروسش..

پدر مادر نامزد منم مکه رفته بودن ولی انقدر پست فطرت بودن ک قدمی برای زندگی پسرشون تلاش نکردن..انگار نه انگار ک سابقه خودشونم خراب میشد با طلاق پسرشون!

خداروشکر ک از دستشون راحت شدم

نامزد سابقم تا چند وقت پیش هنوزم مجرد بود الانشو دیگه نمیدونم فقط اینو بگم ک اتش عذاب وجدانی ک ب جون این پسرو خانوادش افتاده مثل یه بیماری لاعلاج شده...دختراش ک هنوز ازدواج نکردن!یکی از دختراش هم حامله نمیشه!داداشش هم در شرف جدایی بود...

میخوام بگم کار خدارو ببین ک چجوری ج اه مظلومو میده...گرچه نه نفرینی درکار بود نه چیزی..فقط یه شب رو ب اسمون کردم و فقط یه آه کشیدمو بس...حکایت اون ماهیگیر ک  گفت خدایا ! اینا قدرتشونو ب من نشون دادن!تو هم قدرتتو بهشون نشون بده...

خخخ پس مادرشوهرت عقده های بی مهری شوهر خودشو تخلیه کرده سر عروسش.. پدر مادر نامزد منم مکه رفته بودن ...

ارههههه دقیقااااااا ی شب من انقدددد زیر فشاربودم صدااام درنمیومد اونقدگریه کرده بودم شب بود خودشم گریه کردم گفتم خدایاااااا تاوان اینهمه طلمو نشونش بده  حلالشون نمیکنم خیلی روزای بدی بود اخه میدونی  اونا وصع مالیشون ازنابهتربود برای همین ارباب رعیتی رفتارمیکردن سرهمه چیز خیلی عقده ای بودن مثلا فرش هشت تومنی خریده بودن دیگه ی بار مادرشوهرم گف همه چششون ب فرشای ماس خخخخخ جاری من  ب ایناگفته ما پمپ بنزین داریم کارخونه داریم ی شهردیگه بوداخه مولتی میلیاردریم خلاصه اینام میرن من یبینن هیییچی ندارن جز دوتا اتاق خاستگاری نمیرن هی دختره زنگ میزده بخشون ک بیاین اخه دوست بودن با برادرشوهرم سرعقدمن سر مادرشوهرم دادزد ولم کن دست ازسرم برذار دیگه نو اومد ب بازار هیجوقت بامن حرف نمیزد  ولی عین چی ازاون میترسیدن ابم اگه میجوشیدبم بایداونم میومد  چون بی حیابود ب اون چیزی نمیگفتن هیچ تازه کاملا اشکارا ازش میترسیدن ولی بیجاره من هیچوقت بلدنشدم حلصرجواب باشم وازخودم دفاع کنم

ارههههه دقیقااااااا ی شب من انقدددد زیر فشاربودم صدااام درنمیومد اونقدگریه کرده بودم شب بود خودشم گر ...

چه دروغ کلفتی هم گفته بود😆عجب رکبی خوردن مادرشوهرت اینا..حقشون بود 😁 انگار باید بی حیا و دروغگو و پست باشی تا جماعت قدرتو بدونن...

والا ما از اونا خیلی سربودیم و حکایت ارباب رعیتی داشتیم بهشون ولی نمیدونم چی شد از خاکی بودنمون سواستفاده کردنو لقمه گنده تر از دهنشونو خورد کردن تا بتونن هضمش کنن!

خدا جای حق نشسته...شاهد بر تمام اعمالمونه.نفرین نکن فقط بگو خدایا بیدارشون کن همین..چون نفرینت خانمانشونو میسوزونه.اه مظلوم سخت دامن گیره...

چه دروغ کلفتی هم گفته بود😆عجب رکبی خوردن مادرشوهرت اینا..حقشون بود 😁 انگار باید بی حیا و دروغگو و ...

والله منم حسرت هیچی روتوزندگیم ندارم همیشه همه چی داشتم ولی اونا با اینکه وصعشون بهتربود عین ندارا زندگی میکردن ای کاش عاقل بودم قبلا بیشتر فک میکردم ولی خب تاهمینجاشم شکز ک ادامه دارنشد

والله منم حسرت هیچی روتوزندگیم ندارم همیشه همه چی داشتم ولی اونا با اینکه وصعشون بهتربود عین ندارا ز ...

اره عزیزم.جلوی ضررو هرکجا گرفتی منفعته.