2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیشه یکی از اشناهای ما بچه اولش سزارین شد بعد رفتن استرالیا برا زندگی اونجا حامله شد برا زایمان دکترا گفتن کمکت میکنیم طبیعی زایمان کنی و از سزارین هم خیلی پیشش بد گفتن.بیچاره درداشو کشید همینکه بدنش اماده زایمان شده بود بخیه های فبلی شروع شدن به باز شدن .دیگه سریع دکترا بیهوشش کرده بودن و عملش کردن.

سزارین هم عوارض خودشو داره من سزارین دوم چسبندگی شدید داشتم تمام محتویات شکمم به هم چسبیده بود دیگه ...

عزیزم یسوال بعدبارداری دومت درداینانداشتی اخه من دارم دکترم میگه ممکنه چسبندگی رحم به سایراعضابخاطرسزقبلی باشه 

سونوی چسبندگی نداده بودی؟؟

دکتدخاصی رفتی سرحراحی یانه اخه میگن اگه چسیندگی باشه وبفهمی بایدتحت نظرمتخصص زنان ک بارداریهای پرخطرهستن روانجام بدی 

میشهیکم بهم توضیح بدی

وخدایی که بشدت کافیست
عزیزم یسوال بعدبارداری دومت درداینانداشتی اخه من دارم دکترم میگه ممکنه چسبندگی رحم به سایراعضابخاطرس ...

بارداری دوم اصلا درد یا علامتی نداشتم واسه سزارین دوم دکتر اومد شکمو باز کنه همه لایه ها به هم چسبیده بودند تو اتاق عمل فهمید و گفت خدا رو شکر بی حسی بودی وگرنه داروی بیهوشی رو بچه اثر میذاشت چون طول کشید تا بچه رو در بیاره عمل هم طولانی شد بعد هم گفت شانس آوردی که روده ها و مثانت آسیب ندید

گفت اگه بخوای یه بار دیگه سزارین کنی حتما باید جراح عمومی تو اتاق عمل باشه 

ولی بعد از سزارین دوم با اینکه 6 سال گذشته زیر شکمم خیلی حساسه و درد میگیره 

در مورد خودم دکتر متخصص زنان بود که طول دوره بارداری تحت نظرش بودم اگه دکتر دیگه ای بود معلوم نبود چی میشد

راستی من جای بخیه هام گوشت اضافه هم آورده بود که دفعه دوم درستش کرد

بارداری دوم اصلا درد یا علامتی نداشتم واسه سزارین دوم دکتر اومد شکمو باز کنه همه لایه ها به هم چسبید ...

کجایی تهرانی اگه هستی دکترت کیه 

والامن اوضاعم داغونه اینقدمیترسم دکتدمم احتمال چسبندگی دادولی من نمیخوام پیشش جراحب کنم دنبال دکترخوبم 

وخدایی که بشدت کافیست
کجایی تهرانی اگه هستی دکترت کیه  والامن اوضاعم داغونه اینقدمیترسم دکتدمم احتمال چسبندگی دادولی ...

عزیزم من تهران نیستم ولی استرس نداشته باش فقط موقع عمل مشخص میشه که اوضاع چه جوریه اونم اگه دکترت آگاهی داشته باشه مشکلی پیش نمیاد

والا دکترم میگفت بافت بدنا با هم فرق داره اطرافیان هیچ کدوم همچین مشکل نداشتن!!