2777
2789
عنوان

منو چیز خور کرده یا چشم خوردیمه؟

431 بازدید | 38 پست

بچه ها ما دیشب خونه خاهر شوهر دعوت بودیم مادر شوهرم همیشه زودتر میره کمکش غذا میپزه دوتا جاری هم بودن

ما تازه یه خونه کوچیک قدیمه خریدیمه

یکی از جاری ها تبریک نگفت فقط به شوهرم گفت و موقع پخش شیرینی به زور گفت مبارکشون باشه

داشت از حسودی میترکید

خدایا شکرت*

من از دیشب تا حالا خیلی عصبی هستم دیشب تا سحر خابم نبرد امروزم همش عصبی بودم بعدظهر که زنگ زدم مامانم کلی پشت سرش نفرینش کردم مامانم دعوام کرد و خودم پشیمونم

اما بازم همون حال و دارم شوهرم میگه چرا با بغض حرف میزنی سرم هم درد میکرد

قران هم خوندم اما از دیشب که از اونجا اومدمه عصبیم حتی الانم دستام میلرزه 

یعنی چم شده

خدایا شکرت*

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی عزیزم جو گرفتت. یه خونه خریدین دیگه فکر میکنی همه دارن به شما حسودی میکنن. به نظرم خودت وضع روحیت از جاریت بدتره که به خاطره یه تبریک نگفتن از دیروزداری خودتو میکشی😊😊😊😊😊

❤👬❤
حرصی شدی برات مهم نباشه حار های منم کلا تبریک میگن برام عادی شده  بهش فکر نکن روزهای خوشت با ای ...

اونو جاریه را از دلم بیرون کردم

اما عصبیم دندونام میلرزه

خدایا شکرت*

اسپند دود کن تو خونت 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

نمک بگردون دور خونت بریز تو اتیش 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
هیچی عزیزم جو گرفتت. یه خونه خریدین دیگه فکر میکنی همه دارن به شما حسودی میکنن. به نظرم خودت وضع روح ...

ها دقیقا

ازقیافه ملت معلومه که دیگه هیچکی نمیدونه قضیه چیه،همه باتعجب زنده ان

چون فکرت همش پیش اینه که جاریت حسودی کرده چشمت زده و... داری همش موج منفی میفرستی

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم باید بگم که:دریا طوفانیه؛قایق سوراخه؛پارو شکسته؛ ولی انگیزه زیاده خیلی زیاد.....از کوسه هام نمی‌ترسم!😊