2777
2789

سلام اول بگم ک خودم میخوام برم دکتر تا اون موقع ایترس دارم میخوام ببینم کسی بوده مشکل منو داشته باشه بتونه راهنماییم کنه بفهمم چمه؟

من از بچگی ناراحتی معده داشتم الان نزدیک یک ماه و نیم دو ماهه سوزش معده دارم دو هفته س ک خیلی بیشتر شده صب از خواب پا میشم خیییلی شدید سوزش دارم بلع با درد دارم اصا غذا برام مث زهرمار میشه میره پایین پایینم ک میره ب شدت میسوزه یکی دوبار هم رفلاکس و ترش کردن داشتم از اونطرف هموروئید هم دارم الان یبوست هستم و رنگ مدفوعمم عوض شده تیره شده ب نظرتون میتونه علائم زخم معده باشه؟

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تست هليكو باكتر دادي؟

نه هنوز بیمه نیستم هزینه آندوسکوپی و کلونوسکوپی آزاد زیاده ان شاء الله فردا شوهرم فراره بره دمبال کارای بیمه زود میرم دکتر

عزیزم رنگ مدفوع سیاه باشه یعنی معده یا روده خونریزی داره 

آخه تو نت سرچ کردم نوشته مدفوع شل و تیره ولی من یبوستم!☹ بازم میتونه نشونه خونریزی باشه؟

عزیزم برو درمان کن فکر کنم خونریزی معده داشته باشی که رنگ مدفوعت تیره است خدای نکرده اگر درمان نکنی ...

خونریزی معده علائم دیگه ای نداره؟

مهم ترین علامت اون تیره شدن رنگ مدفوع واز علائم دیگر ان سوزش شدیدسردل هم می باشه.

اصلا استرس گرفتم منم همینجورم😢😢

عزیزم با استرس مشکلی حل نمیشه حتما پیش یه متخصص گوارش یا داخلی مراجعه کن خیلی سریع درمان خواهی شد.

حتما..ممنون ک وقت گذاشتی

سلام عزیزم آزمایش هلیکوباکتر دادید؟مشکلتون مشخص شد؟

سلام عزیزم من مشکلم مال دو سال پیشه تقریبا😁

رفتم آندوسکوپی آزمایش ندادم چیزی نبود سالم بودم یه دوره کپسول لانسوپرازول مصرف کردم خوب شدم

هر چند هنوزم اسید معدم زیاده و لانسوپرازول میخورم خوب میشم