2777
2789
عنوان

اکو جنین و سونو آنومالی

377 بازدید | 15 پست

سلام

دوستان شما جایی رو می شناسید هم سونو هم اکو جنین رو تو یه مرکز انجام بدن؟

البته ب جز نسل امید چون گویا هزینه اش بالاست

میخوام یه جا باشه هزینه اش پایین باشه

خوشبختی توازنی است میان آنچه می اندیشید، آنچه می گویید و آنچه انجام میدهید…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما رفتید عزیزم هزینه اش چند هست؟ جای خوب و مطمئنی هست؟

دكترش ك عاليه و دستگاهاشم پيشرفتس

حالا خودتون برين ميبينين

من اكو قلب انجام ندادم

ولي همه سونوهامو اونجا رفتم عزيزم

هزينشم نميتونم بگم كمتر از جاهاي ديگه س

نه نيس 

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
دكترش ك عاليه و دستگاهاشم پيشرفتس حالا خودتون برين ميبينين من اكو قلب انجام ندادم ولي همه سونوهام ...

مرسی عزیزم😗

مرسی عزیزم😗

گل نمک جان خوبی عزیزم 

شمادکترت ماموریان هست ؟ببین یسوال داشتم بچه هامیگن تومطبش سونوداره هردفعه بزی سونومیکنه درسته؟؟یاحوصله نداره جواب سوالاتوبده اراین حرفا

خیلی ازش بدگفتن من دودل شدم چیکارکنم ازطرفی وقتم ندارم

ببین من جفتم پایینه دردواژن ودردشکمم دارم 

شایدلازم بلشه امپول اینابگیرم بنظرت تومشکل من ک دیگ چیزسختی نیس میتونه کمکم کنه نه؟؟.کلادکترپیگیزی هست یانه بیخیاله

وخدایی که بشدت کافیست
گل نمک جان خوبی عزیزم  شمادکترت ماموریان هست ؟ببین یسوال داشتم بچه هامیگن تومطبش سونوداره هردف ...

نه گلم هر دفعه سونو نمیکنه هر موقع که لازم باشه انجام میده

دکتر فوق العاده باحوصله ای هست ۱۰۰ تا سوالم کنی جواب میده ...تو اون تاپیک هم بهت گفته بودم ایشون دکتر اون یکی پسرمم بوده اگه بد بود مطمئن باش برای بار دوم پیشش نمیرفتم خیالت راحت

نه گلم هر دفعه سونو نمیکنه هر موقع که لازم باشه انجام میده دکتر فوق العاده باحوصله ای هست ۱۰۰ تا سو ...

اره گلم دستت دردنکنه 

والایکم توتاپیکادرباره برگفته بودن ترسیدم یکم دودل شدم واس شنبه باهاش وقت گرفتم 

یساعت دیگ قرارزنگ بزنم برام اوکی کنه

راستی گل نمک جان شلوغی مطبش چج ریه بنظرت معطلیش حدوداچقدره؟؟

راستی زیرمیزی میگیره؟؟

من مشکلم جفت پایین واین چیزاس دکترپیگیزی هستن ؟من باجفت پایین دکترقبلیه بهم اجاه سفرداداصلانگفت پایینه من اینجوری اسیرشدم 

ازسزاربنشم راضی هستی؟؟ببخش بازسوالام زیادشدا

من تو۹۰درص تاپیکاتعریفشونوخوتدم ولی یه چندموردبدی گفتن ازشون یکم دودل شده بودم گفتم بازسوال کنم ازتون 

وخدایی که بشدت کافیست
نه گلم هر دفعه سونو نمیکنه هر موقع که لازم باشه انجام میده دکتر فوق العاده باحوصله ای هست ۱۰۰ تا سو ...

گل نمک جان کنسلیای مطبش چطوریه اخه من بایدمرخصی بگیره شوهرم ببزتم میخوام بدونم زیادکنسل میکنه روزقبل اطلاع میده؟؟تروخداشرمنده هاسوالم ریلده 

وخدایی که بشدت کافیست
شمارشوواس وقتای ضروری میده؟

ببین کنسلی نداره شما زنگ بزن همون روز اگه مطب بود بگو بایدمرخصی بگیرم یا بین مریض یا ساعت اخر بهت وقت بده

اره شماره اش رو میده از طریق تل گرام باهاش در ارتباط باشی

خواهش میکنم عزیزم

من خودم هر وقت تل گرام سوال میکنم پاسخگو هست

ببین کنسلی نداره شما زنگ بزن همون روز اگه مطب بود بگو بایدمرخصی بگیرم یا بین مریض یا ساعت اخر بهت وق ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی ببخش اینقرسوال کررما

منشیش گفت ک من یروزجلوترزنگ میزنم میگم مگرک اورژانسی بشه دکترهمون لحظه بخوادبره نیادمطب

وخدایی که بشدت کافیست