2777
2789
عنوان

دیگه دارم کم میارم از دست دخترم

446 بازدید | 33 پست

دو سال و یه ماهه شه

کلافه ام کرده

همه اش کتکم میزنه و چنگ میندازه توی صورتم، موهامو میکشه 

هرچی با مهربونی باهاش برخورد میکنم بدتر میشه و بدتر میزنه

مجبورم دعواش کنم

اونوقت اونقدر گریه میکنه که مخم سوت میکشه

از صبح که بیدار شده تا الان یا داره گریه میکنه یا داره منو کتک میزنه

...عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَشَرٌّ لَكُمْ...؛ چه بساچيزى راناخوش داريد، در حالى كهخير شمادر آن است و چه بساچيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شمادر آن است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهت صبر بده 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

تو خونه  حواستون ب آرامش خونه باشه

صدای تلویزیون بلند نباشه

با صدای بلند صحبت نکنید

بچه ست 

یه مدت دیگه  از سرش میوفته

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

آخه هیچ حرفی توی مخش نمیره

بهش میگم مامانو بزنی قهر میکنم میره کتکم میزنه میگه بولو

اصلا دوستم نداره فقط منو میزنه و باباشو بوس میکنه

امید به زندگیم صفر شده از دستش

...عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَشَرٌّ لَكُمْ...؛ چه بساچيزى راناخوش داريد، در حالى كهخير شمادر آن است و چه بساچيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شمادر آن است...

بچه مادرزادی ن کتک زدن بلده ن فحش دادن

از ی جا دیده دیگ!!!ممکنه خودت و شوهرت ب شوخی همو زده باشین و اینم دیده باشه

یا کتک زدنو از تی وی یاد گرفته

یا چیزای دیگ

تاپیک قطره چکونی زدی واست گزارش میزنم😊وقتی احترام نمیذاری انتظار احترامم نداشته باش
تازه از شیر گرفتیش؟۲-۴ سالگی اوج لجبازی بچه هاس 

سه ماهه از شیر گرفتمش

ولی از وقتی دندون دراورده گازم میگرفت

یه مدت با دخترعمو و پسرعموش بازی میکرد کتک زدن یاد گرفته الان همه اش منو میزنه

خونه مادرم اینا برادرزاده ها و خواهرزاده هام از دستش آسایش ندارن

خیلی قلدره