2777
2789
عنوان

می‌خوام زن باشم🌵

524 بازدید | 27 پست

روحیه مو میگم.

خیلی اخلاق خشک و سرد و بی روحی دارم

منطقی و بی احساسم.غرغرو و ترشرو

اصلا نمیتونم برای شوهرم لطافت و ناز داشته باشم حتی خجالت میکشم بهش بگم دوستت دارم

بخاطر این اخلاقم از خودم بدم اومده

چ کارایی کنم که زنانه باشم و عوض شم

باید ی کلاس برات بزارم 😄

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کانال خانومای قررری عضو شو 

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.

از لباس شروع کنید، دامن و پیراهن و... 

عطر و 

مدل موهاتون

ب خودتون برسید

اینها همه روی باطن اثر میذارن

آروم و شمرده و با آرامش صحبت کنید 

می تونید از پشت تلفن شروع کنید

کلمات لطیف استفاده کنید 

نه مردانه صحبت کردن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
اون کاکتوسو از عنوانت بردار فعلا🤕

😅😅

وقتی یارو از اسپری خودش استفاده میکنه》پیس پیس......ولی وقتی اسپری من میفته دستش 》پیس پییییییس پییییییییسسسس زااااارت زوووورت

از عنوانت مشخصه😄

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

هر مشکلی داشتی میتونی استفاده کنی

ما تو این تکنیک با دنیای انرژی و کوانتوم کار داریم

تو این تکنیک هرمشکلی داشته باشی نباید بگی تقصیر فلانیه.باید بگی من هم یه تاثیری داشتم.حتی مشکلی که درباره دیگرانه.مثلا دونفر دارن دعوا میکنن نمیشناسیشون .باید بگی من هم یه نقشی دارم که دارن دعوا میکنن.البته منظور از من هم خودمم هم کل بشر.

این تکنیک هم ۲ مرحله ای داره هم ۴ مرحله ای

فقط هم یه ذکر ساده ست فقط باید اعتقاد داشته باشی

تو این تکنیک باید انرژی منفی از بدنت دور بشه و انرژی مثبت جاشو بگیره.

تو این تکنیک وقتی خودتو درست کنی و پاک کنی میبینی یکی یکی مشکلات برطرف میشه.

حالا ۴ مرحله ای رو توضیح میدم

۴ تا جمله ست.

تکنیک تبسم ربطی به کلمه تبسم نداره و مخفف ۴ جمله ست

۱.حرف ت یعنی تاسف

یعنی متاسفم و مسئولم ای خدا که من (خودم و کل بشر) باعث شدم که این اتفاق بیفته.

۲.حرف ب یعنی ببخش

یعنی ببخش منو ای خدا که این اتفاق افتاده

۳.حرف س یعنی سپاسگزاریم 

سپاسگزارم ای خدا که این مشکل رفع میشه

۴ حرف م یعنی محبت

باید بگی ای خدا دوستت دارم

حالا چند تا نکته

۱.تمرین کنی

۲.ازته دلت بگی

۳.هرموقع یه حس درونی خوبی هنگام تبسم داشتی بدون درست انجام دادی

۴.مرحله ۱ و ۲ برای برداشتن انرژی منفی و ۳ و ۴ برای دادن انرژی مثبت

حالا دو مرحله ای راحت تره 

تو تکنیک تبسم ۲ مرحله ای که راحت تره 

۱. باید بگی ای خدا توبه میکنم از عاملی که باعث ایجاد مشکل شده

۲. سپاسگزارم ای خدا که مشکلم برطرف میشه

ولی تو مرحله ۱ باید تصور کنی که انرژی منفی از بدنت پاک شده

و تو مرحله ۲ تصور کنی انرژی مثبت جای منفیو گرفته

و یادت بمونه تصور خیلیییی مهمه

من از یه کانال اینو یاد گرفتم و دارم بهتون میگم

فقط یادت باشه هر مشکلی که بزرگ تر باشه باید بیشتر اینکارو انجام بدی

و اگه مشکل کوچکی بود با یکی دوبار گفتن درست

میشه .و بستگی به خود فرد هم داره که اعتقادش چقد باشه و تمرین و تمرین و تمرین

عزیزم همینطوری بمون بیشتر خوش می گذره زن که بشی بیچاره میشی... می خوای به شوهرت بگی دوستش داری.... من که گفتم چه تاجی به سرم زده... سوارم شده از زنانگیم و ظرافتم هم همینو بهت بگم کتک می خورم و کاری از دستم بر نمیاد... بی زحمت شما هم که منطق دارین نخواین احساسی بشید... اینطوری زندگیت قشنگتره

آدم گاهی با بعضیا میگرده‌مثل خودشون میشه.مثلا اگه‌با یه آدم مثبت بگردی کم کم مثبت میشی ناخواسته.حالا شما اگه یه دوست مورد اعتماد خانم ناز دار و دلبر پیدا کنی و رفت وآمد داشته باشی باهاش خیلی زودتر نتیجه میگیری و ناخودآگاه رفتارت و حرف زدنت مثل اون میسه

بفرمایید

مثل من شو وسلام   

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋