2777
2789
عنوان

برای بار دوم میپرسم😠😠😠😠🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 48 پست
دیگه زیادی جواب دادین گیج شدم منو اینهمه خوشبختی محاله

همه ترسیدن ازت 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی معرفی میکنید تلفظشم بنویسید نریم ضایع شیم با تشکر

😂😂😂😂😂😂😂

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
Eterneti عطر اِتِرنِتی واقعا محشره محشر

یکبارکی میگفتن اینترنتی بهتر و راحتترهم بودااا😀

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
یکبارکی میگفتن اینترنتی بهتر و راحتترهم بودااا😀

من عاشقه این عکستم 

وای خیلی دوس داشتنیه 

قنده قند 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
من عاشقه این عکستم  وای خیلی دوس داشتنیه  قنده قند

عزیزم خدا شبیهشو بهت بده گلم...

انشاءالله بحق این ماه عزیز.

من عاشقه این عکستم  وای خیلی دوس داشتنیه  قنده قند

دیروز یه تاپیکی بود عکس پروفایل کدوم کاربرو دوست دارین؟

کاش اونجا میومدی منو میگفتی

هرچی دنبال اسمم گشتم نبود😐

انقدر سست و غمگین تاپیک رو ترک کردماااا😀😂😂😂😂😂😂

عزیزم خدا شبیهشو بهت بده گلم... انشاءالله بحق این ماه عزیز.

قربونت ان شاالله 

برا امضات ده تا صلوات میفرستم 

ان شاالله حل میشه 

قربونت ان شاالله  برا امضات ده تا صلوات میفرستم  ان شاالله حل میشه

ممنون گلم 

انشاءالله خدا ازت قبول کنه.

منم برای شما صلوات گفتم انشاءالله هرچی ازخدا میخای بهت بده

دیروز یه تاپیکی بود عکس پروفایل کدوم کاربرو دوست دارین؟ کاش اونجا میومدی منو میگفتی هرچی دنبال اسم ...

راس میگی 

کاش بودم 

واقعا دوسش دارم 

همش تو تل گرام عکس پروفایلم بود هی بوسش میکردم 

راس میگی  کاش بودم  واقعا دوسش دارم  همش تو تل گرام عکس پروفایلم بود هی بوسش میکرد ...

قربونت گلم...

خب بزار پروفایلت الان😍

قربونت گلم... خب بزار پروفایلت الان😍

نه شما تک باشی قشنگه 😄

راستی تاپیک عفونتت رو دیدم 

چرا عنبرنسارا استفاده نمیکنی ریشه کن میکنه 

نه شما تک باشی قشنگه 😄 راستی تاپیک عفونتت رو دیدم  چرا عنبرنسارا استفاده نمیکنی ریشه کن میکن ...

یبار خریدم که استفاده کنم ولی خیلیا گفتن اون خودش عفونت هستش چطور میتونه مفید باشه.

بعدم کفتن نجس هست واین حرفا.

شماامتحان کردی؟