2777
2789

شوهراتون تنها میرن خونشون؟

منو خواهر شوهرم حرفمون شده برگشت بهم فحش داد مادر شوهرم هم طرف دخترشو میگیره چه حق بامن باشه چه نباشه طرف اونه یه حرفایی بهم زدن که اصلا نمیخوام برم خونشون ما سه تا عروسیم اونیکیا هیچکدومشون نمیان یعنی اوناهم حرفشون شده نمیان

شوهرم میگه بخاطر من بیا نمیتونم برم شما بودین چیکار میکردین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخوام نرم شوهرم میگه بخاطر من کنار بیا اما یه حرفایی زدن که اصلا پام نمیاد یه قدم بردارم طرفشون

همینارو بهش بگو

بگو توقع نداشته باش بی احترامم کنن و مث خلا پاشم برم پیششون

البته اگ دلت با این بود ک بری ک خیلی بزرگواری میکردی ولی من شخصا خودم اینقد دل بزرگی ندارم

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
همینارو بهش بگو بگو توقع نداشته باش بی احترامم کنن و مث خلا پاشم برم پیششون البته اگ دلت با این بو ...

منم همینطور یعنی ازشون متنفرشدم خیلی خوب روی اصلیشونو نشون دادن

البته دله خوشي ندارما ،ولي شوهرم ديگه واقعا نميره نه زنگ ميزنه بشون نه اونجا ميره ،وقتي هم بهش ميگم ...

البته نمیدونم اخلاق خانواده شوهرت چطوره 

اما مال من نمک نشناسن همه چی رو وظیفه میدونن و دیکتاتوری رفتار میکنن که هرچی ما میگیم باید اون باشه مادرشوهرم برگشته به شوهرم گفته بزن تو دهن زنت بگو مگه اینجا خونه توئه!! خونه مارو میگه هاا 

منم همینجوری موندم

😣ميترسم فك كنن من نميزارم شوهرم بره ،باباش قبلا برامون زحمت كشيده دوس ندارم ازمون ناراحت باشه ولي م ...

آره هرکاری شوهرامون میکنن میگن زناشون بهشون یاد داده مگه بچه ان خودشون که ما یاد بدیم