2777
2789

دوست جونا سلام

من سه کیسه ده کیلویی برنج دارم که یکیش رو تو سطل برنج خالی کردم

این سه کیسه تا یک سال برامون میمونه

بنظرتون اون دوتای دیگه رو کجا نگه دارم؟

یادمه تو نی نی سایت یکی میگفت نمک برنج رو خورد میکنه ، سیر هم بمرور هیچ پوک ( یا پوچ خخ   ) میشه یا یکی گفته بود تو برنج میوه درخت کاج بزارید ! هرچی میگردم پیداش نمیکنم

میشه تجربتون رو به منم بگید ؟

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامانم سنگ نمک و خرد میکنه بانمک میزاره هیچ اتفاقیام واسه برنجش نمیفته

سنگ نمک از اون تزئینی ها منظورتونه؟ 

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

سنگ نمک از اون تزئینی ها منظورتونه؟ 

نه از اون نمکای دریا که سفته

خبری آمد خبری در راه است.سرخوش آن دل که از آن آگاه است.شاید این جمعه بیاید شاید.پرده از چهره گشاید شاید...مهدی جان🌹🌹🌹🌹

همه برنجارو بریز تو شیشه نوشابه خانواده پرش کن هوا توش نباشه یا تو دبه هایی که جنسش مثه شیشیه نوشابه خنوادس درشو محکم ببند بذار جای تاریک و خنک

خانما برای حاجاتم و اینکه یه شغل خوب نصیب همسرم بشه دعا کنید 
همه برنجارو بریز تو شیشه نوشابه خانواده پرش کن هوا توش نباشه یا تو دبه هایی که جنسش مثه شیشیه نوشابه ...

تو همون کیسه باشه بعدتوش نمکم بریزم بعد بزارم داخل کابیت خراب میشه؟

بخشید یه سوال بی ربط استارترجان شما مصرف برنجتون چجوری آنقدر کمه 

بچه نداریم

خودمم برنج خور نیستم 

شوهرمم تو شرکت همیشه برنج میخوره شبها سعی میکنم برنج درست نکنم

با این سه تا کیسه ، چند بارم مهمونی بزرگ میدم   

بچه نداریم خودمم برنج خور نیستم  شوهرمم تو شرکت همیشه برنج میخوره شبها سعی میکنم برنج درست نک ...

خوش به حالتون ما که با  مهمونیام فک کنم یه شصت هفتاد کیلویی بشه مصرفیمون برایه سال

خبری آمد خبری در راه است.سرخوش آن دل که از آن آگاه است.شاید این جمعه بیاید شاید.پرده از چهره گشاید شاید...مهدی جان🌹🌹🌹🌹