2777
2789
عنوان

با مامان بابام دعوام شده...😢😢😢😢

849 بازدید | 23 پست

سلام

چند ساله ازدواج کردم.رابطه خودم و شوهرم با مامان و بابام خیلی خوب بود.چند ماه پیش سر یه موضوعی بحثمون شد.از اون موقع خونه مامان بابام نرفتم.شوهرم اختیار رو داده خودم.میگه اگه دوس داری برو.خودش نمیاد چون بهش بی احترامی کردن درحالی که توی این چند سال شوهرم از داداشام بهتر بود برای مامان بابام...

حالا بدجور دلتنگشون شدم...ولی دلم راضی نمیشه برم.یه حرفایی بهم زدن و یه منت هایی سرم گذاشتن توی اون دعوا که هر بار یادش میوفتم دلم میشکنه.

الآن سر دو راهی گیر کردم.بیشتر شبا خوابشون میبینم.

بچه نداریم.خواهر هم ندارم.

کلا دلم گرفته.نمیتونم با هیچکی درد دل کنم.

یه اتفاقایی توی زندگیم افتاد که از پَسِش بر اومدم و الآن که بهش فک میکنم؛ فقط فقط فقط یاری خدا بود که به خیر و خوشی رفع شد.خدایا میدونم بنده ی خوبی برات نبودم ولی تو همه چیز و همه وجود منی.من بهت اعتماد و اعتقاد کامل دارم.خدایا هزاران بار شکرت🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بهرحال بزرگترن 

درسته بزرگترن ولی دلمو شکستن

یه اتفاقایی توی زندگیم افتاد که از پَسِش بر اومدم و الآن که بهش فک میکنم؛ فقط فقط فقط یاری خدا بود که به خیر و خوشی رفع شد.خدایا میدونم بنده ی خوبی برات نبودم ولی تو همه چیز و همه وجود منی.من بهت اعتماد و اعتقاد کامل دارم.خدایا هزاران بار شکرت🌹🌹
برو خواننده شو

چشم حتما...

فک میکنی خیلی با نمکی😕

ی مدت بصبر نرو

غصه اگر هست  بگو تا باشد.معنی  خوشبختی  بودن اندوه است ،این همه غصه و غم، این همه شادی و شور ،چه بخواهی و چه نه ، میوه یک باغند .همه را باهم و با عشق بچین . ولی از یاد مبر ،پشت هر کوه بلند سبزه زاری است پر از یاد خدا و در آن باز کسی میخواند : که خدا هست ،تا خدا هست دگر غصه چرااا؟؟؟

برو عزیزم گاهی ما موضوع رو از دید خودمون میبینم و فکر میکنیم  در حقمون ظلم شده در حالی که اگه عادلانه فکر کنیم ماهم درصدی مقصریم نذار کینه از پدرو مادر به دل بگیری و وقتی خدایی نکرده چیزیشون بشه یادت بیفته ولی فرصتی نباشه تو خودت با سیاست میتونی دو طرف آشتی بدی 

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

برو بهشون سر بزن. پدر و مادرها گاهی از سر دلسوزی رفتاری میکنن که برای ما غیرقابل تحمله حتی توهینه ولی اونا ته دلشون خوبی ما رو میخوان. رابطه ت رو با عزیزات قطع نکن وقتی شوهرت اختیار رو به خودت داده یعنی اونا رو بخشیده پس تو هم ببخش پدرو مادرت رو . حتما بهشون سربزن. اینو همیشه تو ذهنت داشته باش که پدر و مادر قشنگ ترین اتفاق زندگی آدم هستن که هیچ وقت تکرار نمیشن. 

گاهی اوقات خیلی زود دیر میشه . ‌. ‌.

پس نذار دور از جون حسرت به دل بمونی.

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

برو عزیزم گاهی ما موضوع رو از دید خودمون میبینم و فکر میکنیم  در حقمون ظلم شده در حالی که اگه ع ...

حرفتون رو قبول دارم.

منم بی تقصیر نبودم.ولی اونا که بزرگترن چرا یه حرفایی زدن که دلم بشکنه.

الآن به جز خدا و شوهرم هیچ کسی رو ندارم😢😢

برو بهشون سر بزن. پدر و مادرها گاهی از سر دلسوزی رفتاری میکنن که برای ما غیرقابل تحمله حتی توهینه ول ...

شوهرم اونا رو نبخشیده

بعضی وقتا میگه چرا اینقد بدی در حقم کردن.چرا توهین کردن.

شوهرم از اون مردا نیس که سخت بگیره یا اذیتم کنه.میگه اونا پدر مادرت هستن اگه دوس داری برو.

بخدا نمیدونم چیکار کنم‌

همین که دلتنگ شون شدی پس یعنی کینه ای ازشون بدل نداری پس برو

کینه ای نیستم.

ولی حرفاشون مدام توی گوشمه.قابل هضم نیس.

هر کمکی بهمون کرده رو، منت گذاشت و همه رو توی رومون آورد.

در حالی که به داداشم بیشتر میرسه از نظر مالی.