2777
2789
عنوان

با مامان بابام دعوام شده...😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 23 پست
شوهرم اونا رو نبخشیده بعضی وقتا میگه چرا اینقد بدی در حقم کردن.چرا توهین کردن. شوهرم از اون مردا ن ...

پس برو آشتی کن. پدر و مادر خیلی برای همه عزیزن پس نذار فرصت ها رو از دست بدی. به روزای خوبی که قبلا داشتید فکر کن . 

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

حرفتون رو قبول دارم. منم بی تقصیر نبودم.ولی اونا که بزرگترن چرا یه حرفایی زدن که دلم بشکنه. الآن ب ...

منم این مشکلو داشتم حتی ب زور جواب تلفنشونو میدادم ولی بعد ی مدت کوتاه اومدم البته تو مساله ایی ک برای من بوجود اوند من اصلا مقصر نبودم .منو شوهرمو بازیچه کردن.ولی ب هر حال الان رفت و آمد دارم ولی شوهرم دلش شکسته نمیره خونه مامانم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفتون رو قبول دارم. منم بی تقصیر نبودم.ولی اونا که بزرگترن چرا یه حرفایی زدن که دلم بشکنه. الآن ب ...

هیچ وقت هیچ وقت دلسوزی همسرت با پدرو مادرت قاطی نکن هر کدوم نوعش فرق داره نمیدونم بچه داری یا نه گاهی ما دلمون به بچمون میسوزه اما رفتار خشن گونه داریم اما ته دل خوبیشو میخوام هرکاری کنیم بچمونه اما وای به روزی که برخلاف خواسته همسرت رفتار کنی یا اون برخلاف خواسته تو میسه دشمن جونمون نفرت جای عشقمون میگیره بهتره تو رفت وآمد کنی وکم کم پای همسرت باز کنی بری تو قلب پدرومادرت از مهربونی اونا به همسرت واز همسرت به اونا بگی باور کن ماجرا رو فقط تو میتونی درست کنی

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
پس برو آشتی کن. پدر و مادر خیلی برای همه عزیزن پس نذار فرصت ها رو از دست بدی. به روزای خوبی که قبلا ...

دوس دادم برم ولی راستشو بخوای دیگه روم نمیشه.

عید نرفتم.

روز پدر نرفتم...دیگه انگار دارم عادت میکنم...

جالبه قبلا حداقل هفته ای ۴ بار میرفتم.چون وابسته شون بودم ولی الآن...

یه اتفاقایی توی زندگیم افتاد که از پَسِش بر اومدم و الآن که بهش فک میکنم؛ فقط فقط فقط یاری خدا بود که به خیر و خوشی رفع شد.خدایا میدونم بنده ی خوبی برات نبودم ولی تو همه چیز و همه وجود منی.من بهت اعتماد و اعتقاد کامل دارم.خدایا هزاران بار شکرت🌹🌹
هیچ وقت هیچ وقت دلسوزی همسرت با پدرو مادرت قاطی نکن هر کدوم نوعش فرق داره نمیدونم بچه داری یا نه گاه ...

بچه ندارم.ولی همش احساس میکنم پدر مادرا فرق میزارن بین بچه ها.

اونا داداشمو بیشتر از من دوس دارن و همه جوره اونو حمایت میکنن.

یه اتفاقایی توی زندگیم افتاد که از پَسِش بر اومدم و الآن که بهش فک میکنم؛ فقط فقط فقط یاری خدا بود که به خیر و خوشی رفع شد.خدایا میدونم بنده ی خوبی برات نبودم ولی تو همه چیز و همه وجود منی.من بهت اعتماد و اعتقاد کامل دارم.خدایا هزاران بار شکرت🌹🌹
بچه ندارم.ولی همش احساس میکنم پدر مادرا فرق میزارن بین بچه ها. اونا داداشمو بیشتر از من دوس دارن و ...

ببین بچه دار بشی این حس رو درک میکنی من تفاوت دیدم اما قبول باید کرد اما گاهی ما کاری که پدرو مادر در حق بچشون میکنن لطف حساب نمیکنیم بلکه وظیفه حساب میکنیم و دایما مقایسه میکنیم محبتی که پدرو مادر میکنن کاری که از دستشون برمیاد انجام میدن این خود ما هستیم که باید زندگیمون جمع کنیم اگه از نظر اقتصادی هم منظورته من تمام ماجرارو نمیدونم ولی خوب تو هیچوفت نباید ماجرای دعوارو به همسرت میکشوندی که روش به پدرومادرت باز بشه بی احترامی و توهین ها بوجود بیاد حالا هم شده بهتره مدتی خودت بری و نرم کنی قضیه رو پیغام مس عام از دو طرف ببری که آره مامان بابام حالت خیلی پرسیدن و به اونا هم بگی آرا فلانی شمارو دوست داره وبیشتر سر اینا ناراحتی پیش اومده تا کم کم دو طرف نرم کنی 

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
ببین بچه دار بشی این حس رو درک میکنی من تفاوت دیدم اما قبول باید کرد اما گاهی ما کاری که پدرو مادر د ...

چی بگم دوست عزیز.

فقط اینو بگم که شوهرم اصلا تقصیری نداره.واقعا اگه مقصری که باشه خودم بودم.جالب اینجاس پدر مادرم با وجود مقصر بودن من، به شوهرم بی احترامی کردن.

من مجبور بودم بین اونا و شوهرم یکی انتخاب کنم.

الآن هم اصلا راه حلی به ذهنم نمیرسه.

فقط واقعا بعضی شبا اذیت میشم.همش خوابشون رو میبینم.☹😢

نمیدونم ومقصر اصلی کیه ولی اگه منم جای شما بودم نمیرفتم چون پدرومادرت میدونن که شما جز اونا کسیو نداری تازه تک دخترم هستی حالا پدرتون شاید غرورش اجازه نده که بهت زنگ بزنه یا بیاد خونت اما من موندم مادرتون چطور طاقت آورده