دیروز پسرمو بردم پارک داشت سرسره بازی میکرد یه دختر بچه 4.5 ساله ام رو سرسره بود همش سرسره رو برعکس با کله میرفت پایین بعد من بهش گفتم عزیزم کار خطرناکیه ها یهو سرت میخوره زمین خدایی نکرده دختره یهو برگشت با عصبانیت و صدای بلند بهم گفت به شما ربطی نداره تو کار من دخالت نکن خانووووم خودم میدونم چیکار دارم میکنم 😈😈😈 منو میگی دیگه یخ کردم گفتم ببخشید عزیزم من اشتباه کردم کارتو بکن.😭😭داشت منو قورت میداد واقعا چرا این نسل اینجوری شدن؟😲😲😲
من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩
لابد دیگه .کلا بی ا ب بود بچه ها رک میزد تو پارک .رفت به یه آقایی که اسبابازی میفروخت گفت یه اسبابازی بهم بده آقاهه ام گفت به مامانت بگو بیاد بخره واست این یهو به آقاهه گفت کسافت.😲😲😲
من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لابد دیگه .کلا بی ا ب بود بچه ها رک میزد تو پارک .رفت به یه آقایی که اسبابازی میفروخت گفت یه اسباباز ...
خب این دیگه بی ادب بوده
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی