2777
2789
عنوان

گودزیلاهای دهه 90

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 59 پست
😂😂😂😂😂حتما نی نی سایتم عضو بوده

لابد دیگه .کلا بی ا ب بود بچه ها رک میزد تو پارک .رفت به یه آقایی که اسبابازی میفروخت گفت یه اسبابازی بهم بده آقاهه ام گفت به مامانت بگو بیاد بخره واست این یهو  به آقاهه گفت کسافت.😲😲😲

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابد دیگه .کلا بی ا ب بود بچه ها رک میزد تو پارک .رفت به یه آقایی که اسبابازی میفروخت گفت یه اسباباز ...

کثافت

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩
لابد دیگه .کلا بی ا ب بود بچه ها رک میزد تو پارک .رفت به یه آقایی که اسبابازی میفروخت گفت یه اسباباز ...

خب این دیگه بی ادب بوده 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

چه بی ادب.مادر پدرا بد شدن وقتی میان جلو بچه دعوا میکنن خب معلومه بچه یاد میگیره قدیما پدر مادرا انقد صبوری میکردن زندگیا خوب بود طلاقم نبود

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی
جوری میزدیش ک با برف سال دیگه بیاد پایبن ... 😒بدم میاد از بچه پرروها

منم خیلی بدم میاد از بچه حاضر جواب بی ادب.بچه باید بچگی کنه.مامانشم عین خیالش نبود