دیروز پسرمو بردم پارک داشت سرسره بازی میکرد یه دختر بچه 4.5 ساله ام رو سرسره بود همش سرسره رو برعکس با کله میرفت پایین بعد من بهش گفتم عزیزم کار خطرناکیه ها یهو سرت میخوره زمین خدایی نکرده دختره یهو برگشت با عصبانیت و صدای بلند بهم گفت به شما ربطی نداره تو کار من دخالت نکن خانووووم خودم میدونم چیکار دارم میکنم 😈😈😈 منو میگی دیگه یخ کردم گفتم ببخشید عزیزم من اشتباه کردم کارتو بکن.😭😭داشت منو قورت میداد واقعا چرا این نسل اینجوری شدن؟😲😲😲
من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟ نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم
من داداشم۵سالشه دختر خالم۲سالش.یبار داداشم برگشت گفت بابا من بزرگ که شدم آقا میشیم زینبم خانوم میشه بعد عروسی میکنیم باهم یدونه هم بچه میخریم بعد دیگه خونه شما نمیایم تنها میمونی..هنگ کردیمااا ااااا هنگگگگگ
جوری میزدیش ک با برف سال دیگه بیاد پایبن ... 😒بدم میاد از بچه پرروها
اوخ اوخ ماام همینطور..ب حدی ک من شخصا اجازه تودهنی زدن دادم ب هرکسی اگر دیدن جایی بچم اینجوری صحبت کرد..پدرمادرا یسریا شون احترام ب بزرگترو یاد نمیدن انگار به بچه هاشون
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
من ی داداش۵ساله دارم،یبار دورهمی رفتیم تو اتاق ک جلو بچه هم نباشه قلیون کشیدیم،فرداش سر سفره جلو همه گف مامان اجی با دخترعموها یکارخیلی زشتی کردن من از صداش فهمیدم داشتن قلیون میکشیدن،ابرومونو جلو همه برد
خداجونم😍 این ماه لوبیا کوچولو 👶 رو میشه تو دلم بکاری💁
چه بی ادب.مادر پدرا بد شدن وقتی میان جلو بچه دعوا میکنن خب معلومه بچه یاد میگیره قدیما پدر مادرا انق ...
فقط بحث دعوا نیس .تربیت کردنشون یجوری شده (بااحترام ب یسریا)...بچه هرچی میگه میخندن بچه رو قاطی بزرگترا میشونن بچه رفتاره بزرگونه پیدامیکنه نمیفهمه ک غلطه .... ازهمه مهمتر من توهمه تاپیکا گفتم نداشتن قطعیت تو رفتاربابچس...سریع دلشون میسوزه بچه ام باهوش سواستفاده میکنه ...
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه