2777
2789

الان عکسشو میفرستم صبور باشید😊

دستورم براتون کپی میکنم 

فقط من حس کردم شکرش زیاده برای من و واسه همین نصف شکر توی دستورو ریختم

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

‎كيك سيب و دارچين#

‎اول سه پيمونه ارد رو الك ميكنيم

‎دو قاشق كره اب شده و سه قاشق روغن نيمه جامد رو تو ظرف ميريزيم دو ليوان و نيم شكر رو بهش اضافه ميكنيم وخوب همش ميزنيم با اين همزن سيمي ها حدود دو ديقه ميزنيم بعد دونه دونه تخم مرغها رو ميشكنيم هم ميزنيم خوب كه به خورد شكر و كره رفت دونه بعدي رو ميزنيم (سه ءد تخم مرغ ) نوك چاقو هم وانيل اضافه ميكنيم خيلي خوب هم ميزنيم حدود سه الي چهار ديقه كه صاف و يه دست و كمي كش دار بشه بعد دو ليوان شير رو اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم

‎سه قاشق چايخوري سر پر پكينگ پودر رو با ارد مخلوط ميكنيم وبا الك كم كم روي مواد ميريزيم و خوب هم ميزنيم

‎بعد كه مايع خوب هم خورد و اماده شد

‎ته قالب رو چرب ميكنيم مواد كيك رو داخلش ميريزيم بهتره از قالب مربع يا مستطيل استفاده كنيم بعد سه تا سيب زرد بزرگ رو پوست و دونه هاش رو ميگيريم و برش هاي ورقه اي ميديم خيلي نازك و خيلي ضخيم نباشه بعد روي كيك ميچينيم طوري بچينيد كه هر سيب روي سيب قبلي تكيه بده مثل عكس كه موقع  پخت كه كيك پف ميكنه سيب ها تو كيك فرو نرن

‎كامل سطح كيك رو سيب ميچينيم سعي كنيد جايي باز نمونه و كامل سيب بچينيد اخر سر هم روشون پودر دارچين بپاشيد

‎فر رو از قبل روي ٢٠٠ درجه گرم كنيد كيك رو داخل فر بزاريد خوب كه پف كرد و پخت قسمت گريل رو هم چند ديقه اي روشن كنيد تا زماني كه روش هم طلايي و خوش رنگ بشه

‎نكته ها

‎طي پخت اصلا در فر رو باز نكنيد وگرنه پف كيك ميخوابه

‎سيب ها رو با فاصله نچينيد وگرنه موقع پف كردن سيب ها تو كيك فرو ميرن

‎همه اندازه ها رو رعايت كنيد

‎حتما صبر كنيد كيك خنك خنك بشه بعد از قالب جدا كنيد

‎وقتي كيك خنك شد برش بديد وگرنه حتما خرد ميشه

‎و وقتي نيم ساعت بعد از خنك شدنش روش سلفون بكشيد و تو يخچال نگه داري كنيد

‎مواد لازم.

‎شير دو ليوان

‎ارد سه ليوان

‎شكر دو ليوان و نيم

‎تخم مرغ سه عدد

‎پكينگ پودر سه قاشق چايخوري سر پر

‎پودر دارچين

‎سيب زرد بزرگ سه عدد

‎پودر پسته براي تزيين

‎نوووش جونتون

كانال اشپزي با سايو( مهتاب)

https://t.me/kjhfset

خاک بر سرم حواسم‌نبود ماه رمضونه الان میان ترورم میکنن😭😭😭😭

بزار بابا بقیشو

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)

خیلی هم عالی😍نوش.جانتون

به به من عاشق کیک دارچینی ام😋

دفعه بعد موادت رو همه جای قالب بریز که به یه اندازه پف کنه

مشخصه همه رو ریختی وسط فقط وسطش اومده بالا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

خیلی هم عالی😍نوش.جانتون به به من عاشق کیک دارچینی ام😋 دفعه بعد موادت رو همه جای قالب بریز که به ...

من اولین بار بود امتحان میکردم طعمش عالیه😍نه عزیزم دمای فرم هنوز دستم نیومده دماش زیاده ظاهرا

باید چندبار امتحان کنم تا بلاخره بدونم چجوریاس😭😭

پس عکسش کو؟

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢