2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه شون سال قبل به دنیا اومده بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دوش،باید تا یسالگی بتونه خودشو از حالت دمر و طاق باز به حالت نشسته دربیاره و وقتی میشینه تعادل دا ...

دمر میتونه طاق باز نمیتونه.۱ سالشه.مشکل داره یعنی؟ طاق باز تا نصفه بلند میکنه خودشو اما نمیتونه

برای سلامتی همسرم و پسرم یه صلوات میفرستید؟  
دمر میتونه طاق باز نمیتونه.۱ سالشه.مشکل داره یعنی؟ طاق باز تا نصفه بلند میکنه خودشو اما نمیتونه

یعنی وقتی طاق بازه نمیچرخه رو دستش که بعد بتونه بشینه؟

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

اصلا نگران نباش عزیزم پسر منم هفته دیگه میره تو ۹ماه ولی نه سینه خیز میره نه چهاردست وپا دوست خودمم ک دوقلو داره یه هفته بزرگتر از پسرمنن ولی اصلا نمیشینن فقط دخترش سینه خیز میره

خودتون باهاش كار كردين؟ از شش ماهگي بايد زير بغلاش بالش كوچيك ميذاشتين تا با كمكشون بشينه يا دورش با ...

بله عزیزم بالش میزارم ولی به تنهایی نمیشینه بیشتر دوست داره ایستاده نگه ش داریم

البته خیلی وقتا مشکل خاصی نیست و فقط بچه کمی تاخیر داره،شاید زیاد بغلش میکنین،یا کلا همه ی کاراش با تاخیر بوده،مثل گردن گرفتن و ... ،خودشون کم کم یاد میگیرن

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
پسرت الان چه کارا میکنه؟؟؟تا حالا به خاطر نگرانیت  دکتر بردی؟؟؟

وقتی میذاریمش زمین میشینه اصلا نمیوفته تازه ۱ ماهه گوگله میکنه حرف میزنه البته کلمه دستش میگیره ب وسیله بلند شه تا زانو میاد و میشینه اما نمیتونه بلند شه میذاریمش رو پا میذاریمش همش میوفته ولی از ۱۰ بار ۳ بارش و تا ۴ ثانیه میتونه واسته

برای سلامتی همسرم و پسرم یه صلوات میفرستید؟