الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تورو خدا بگید منظورتان از نشستن تا یک سالگی چطوره؟ از خوابیده ب پشت خودشو بلند کنه؟ یا وقتی میذاریمش ...
عزیزم بستگی به مهارت بچه داره..پسر من ۱۱ ماهه میبرم کاردرمانی....فقط میشینه .غلت میزنه..سینه خیز و چهار دست وپا نمی ره.. رو پاش خوب وایمیسته..اگه بچه ها تون رو پاشدن خوب وایمیسته اصلا نگران نباشید..واسه پسر منم دعا کنید..
تورو خدا بگید منظورتان از نشستن تا یک سالگی چطوره؟ از خوابیده ب پشت خودشو بلند کنه؟ یا وقتی میذاریمش ...
هر دوش،باید تا یسالگی بتونه خودشو از حالت دمر و طاق باز به حالت نشسته دربیاره و وقتی میشینه تعادل داشته باشه و نیفته،تا ۱۸ ماهگی هم خودش باید بتونه مستقل پاشه و وایسه و راه بره،ولی سینه خیز و چهار دست و پا جز مراحل تکاملی بچه نیست،یعنی اگه نره هم مهم نیست
مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه