2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه شون سال قبل به دنیا اومده بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 50 پست
دختر منم یازده ماهگی نشست دوازدهم چهاردست وپا رف...نگران نباش بچه ها فرق دارن.یکیو دیدم۴ماهگی دندون ...

پسر منم توی روروئک تند تند میره یه کوچولو میشینه ولی بیشتر دوست داره راه بره 

نشستن منظورت از حالت خوابیده ب نشستنه؟آخه پسر من میره روبه شکم حالت گوگله میگیره بعد میشینه ولی از خ ...

پسر منم داره سعی میکنه از روشکم بلند شد بشینه

💞یه پسر دارم شاه پسره💙تاج سره💙از همه دنیا سره💙امید فردای منه💙تموم دنیای منه💙تو دنیا همتا نداره💙این پسرو شاه نداره💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو خدا بگید منظورتان از نشستن تا یک سالگی چطوره؟ از خوابیده ب پشت خودشو بلند کنه؟ یا وقتی میذاریمش بشینه دیگه نیوفته

برای سلامتی همسرم و پسرم یه صلوات میفرستید؟  
پسر منم ۴ دست و پا نرفت تا ۱۱ ماهگی حالا ی دکتر ببر الان با کمک باید بشینه منظورم خودش ب تنهایی نیس

چرا با کمک خودم یا بالش بزارم میشینه ولی تنهایی نه غش میکنه  

تورو خدا بگید منظورتان از نشستن تا یک سالگی چطوره؟ از خوابیده ب پشت خودشو بلند کنه؟ یا وقتی میذاریمش ...

فکرنکنم بچه ی ساله بتونه وقتی خوابیده بلندشه بشینه

💞یه پسر دارم شاه پسره💙تاج سره💙از همه دنیا سره💙امید فردای منه💙تموم دنیای منه💙تو دنیا همتا نداره💙این پسرو شاه نداره💞
تورو خدا بگید منظورتان از نشستن تا یک سالگی چطوره؟ از خوابیده ب پشت خودشو بلند کنه؟ یا وقتی میذاریمش ...

عزیزم بستگی به مهارت بچه داره..پسر من ۱۱ ماهه میبرم کاردرمانی....فقط میشینه .غلت میزنه..سینه خیز و چهار دست وپا نمی ره.. رو پاش خوب وایمیسته..اگه بچه ها تون رو پاشدن خوب وایمیسته اصلا نگران نباشید..واسه پسر منم دعا کنید..

پسر منم توی روروئک تند تند میره یه کوچولو میشینه ولی بیشتر دوست داره راه بره 

اصلا بعضی بچه ها کلا چهاردست وپا نمیرن٬یهو پامیشن راه میرن!!!

من لیمو بودم اون هلوشو دوست داشت😁من حتی اگر مرادهم بودم،،زندگی بر وفق هوشنگبود🤣😂😁

هر دوش،باید تا یسالگی بتونه خودشو از حالت دمر و طاق باز به حالت نشسته دربیاره و وقتی میشینه تعادل داشته باشه و نیفته،تا ۱۸ ماهگی هم خودش باید بتونه مستقل پاشه و وایسه و راه بره،ولی سینه خیز و چهار دست و پا جز مراحل تکاملی بچه نیست،یعنی اگه نره هم مهم نیست

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
من که پیر شدم از دست بچم همه چیزش با تاخیر.

نگران نباش بابا.خواهرشوهر من پسرش ی سالگی دندون دراورد هنوز راه نمیره.چهاردست و پا هم نمیره،اصلا نگران نیس ریلکس ریلکس،

عزیزم بستگی به مهارت بچه داره..پسر من ۱۱ ماهه میبرم کاردرمانی....فقط میشینه .غلت میزنه..سینه خیز و چ ...

کاردرمانی چرا؟ پسر من ک رو پا میذاریمش همش میوفته ولی از ۱۰ بار ۳ بار برا ۴ ثانیه وایمیسته میخواد قدم برداره میکنه این الان نرماله؟

برای سلامتی همسرم و پسرم یه صلوات میفرستید؟  
بردمش برا حساسیت دکتر بهم گفت اشکالی نداره چون پسره یه کم دیرتر از دختر راه میوفتن یا چهاردستو پا&nb ...

خودتون باهاش كار كردين؟ از شش ماهگي بايد زير بغلاش بالش كوچيك ميذاشتين تا با كمكشون بشينه يا دورش بالش ميچيدين كه نيفته

در مورد ٤ دست و پا رفتن هم از ٨ ماهگي وقتشه كه بره

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀