2777
2789

الان نزدیک دو هفته س طفلای معصوم اواره این خونه اون خونه ن ...البته خانومه  خیلی وقته جدا شده  وتازگیا با ی افغانی ازدواج کرده ...شوهرشم معتاد بوده و اینو نمیخواسته مجبور ب طلاق  شده...خانومه بنده خدا ی مدت میرفت سرکارخرج خودشو بچه هاشو در میاورد حتی خرجی مادر پیر ومریضشم میداد نمیدونم چطور یهویی عوض شد بیچاره بچه هاش ی دختر ناز هشت ساله با پسر چهار ساله طفل معصوم زنگیشون از این رو ب اون شه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه زن وقتی دلخوشی نداشته باشه خب معلومه که از بچه هاش هم میبره

نمیدونم..اصلا نمیخوام سرزنشش کنم..ولی بچه ها چ گناهی کردن.  طفلای معصوم تو این سن در ب در خونه گس و ناکس شدن معلوم نیس چی بهشون میییگذره مخصوصا دختره

بنده خدا خسته شده  خاک تو سره مرده که با اعتیادش زندگی را بهم زده

اشتباه خانومه هم بوده...با شوهرش حدود هفت هشت سال اختلاف سنی داشت  خودشم بیوه بود ک با پسره ازدواج کرد تازه از شوهر اولشم ی پسر داشت.. شوهرش خیلی بچه بود ک با هم عروسی کردن شاید نوزده بیست سال بیشتر نبود..در واقع خانومه با این ازدواج اخرش س باره ک عروسی کرده

اشتباه خانومه هم بوده...با شوهرش حدود هفت هشت سال اختلاف سنی داشت  خودشم بیوه بود ک با پسره ازد ...

پس عادت داره به زندگی خراب کردن 

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم