2777
2789
عنوان

تکرر ادرار وباردار بودن

510 بازدید | 90 پست

سلام کسی 4-5روز به پری تکرر ادرار داشته که باردار بوده باشه همون ماه؟؟؟

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

منم این ماه اقدام کردم ولی یه هفته زودتر پری شدم و خونریزی خیلی کمه چرا اینطور شدم

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این ماه اقدام کردم ولی یه هفته زودتر پری شدم و خونریزی خیلی کمه چرا اینطور شدم

شاید باردار باشی🤔🤔

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕
فک نکنم اونقد ربط داشته باشه 

پس ربطی به بارداری نداره من از دیشب شدید تو دستشویی ام خسته شدم

شاید موقع خواب 8بار رفتم دستشویی از سحر هم با اینکه روزه ام 5بار

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

من چهار پنج روز که تاخیر انداختم تکرر ادرار گرفتم با اینکه بیبی چک منفی نشون میداد ...سه بار استفاده ...

ازمایش بده به نظرم ؟ 

ولی میگن تا بی بی مثبت نشده ازمایش بی فایدس

من چهار پنج روز که تاخیر انداختم تکرر ادرار گرفتم با اینکه بیبی چک منفی نشون میداد ...سه بار استفاده ...

باردار بودین؟

پس ربطی به بارداری نداره من از دیشب شدید تو دستشویی ام خسته شدم شاید موقع خواب 8بار رفتم دستشویی از ...

هندونه نخوردی 😄

ربط نه که نداشته باشه هااااا منم شنید تکرر اردار یکی از علایم بارداریه ولی میگی که بی بی منفی بوده 

توی اقدام معمولا پیش میاد

شاید باردار باشی🤔🤔

سه روزه خونریزی دارم ولی مثل پری های قبلی نیس خییییلیییی کمه ولی لکه بینی هم نیس

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧
هندونه نخوردی 😄 ربط نه که نداشته باشه هااااا منم شنید تکرر اردار یکی از علایم بارداریه ولی میگی که ...

نه والا افطار یه لیوان چایی وسوپ بعدشم چندتا دونه گوجه سبزو زردالو