2777
2789
عنوان

خانمای با تجربه و کدبانو کمک.با اب شور میشه ماکارانی ابکش کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی دستگاه خیلی ساده تسویه اب هست بدترین اب ها رو تسویه می کنه من تو شمال دیدم توش شن و ماسه هست ...حتی مزه بد ابو از بین می بره...برقی هم نیست ...لگن لگن اب میریزی توش و ی شیر داره از شیر اب تمیز تحویل می گیری...البته دو مخزن بالا و پایین داره از بالا میاد مخزن دوم اب تسویه شدست که پایینش شیر داره...یدونه حتما تهیه کن لازمته

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
خب شما داری میگی اب رو بجوشونه منظورت همون اب شور رو بجوشونه دیکه .. خب همون هم با جوشیدنش تصفیه نمی ...

اب رو ميجوشونيم وقتي شوره بعدش تقطير ميكنيم ديگه خانمي

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜
اینطوری باید چند ساعت فقط منتظر تقطیرش باشه

اب که بجوشه سریعا بخارش به اب تبدیل می شه ...بستگی به خلاقیتش داره دیگه 😂 

آبش تصفیه هست یا نه ؟  برای خوردن مصرف نمیشه چون بدمزست یا چون غیر بهداشتیه ؟  مثلا آب ل ...

نمیدونم حقیقتش.

در این مورد چیزی نمیدونم که نخوردنمون برای غیر بهداشتی بودنشه یا بدمزه بودنش.ولی کثیف نیس

اخه ما بغلمون یه ایستگاه اب شیرین کنه.ازونجا اب میاریم

ما هم تسویه اب هست پیشمون کی حال داره سر سیاه زمستون بره بیرون...د😂ر کل پخت پز نکن باهاش دیگه ...

ما هم تسویه اب هست پیشمون کی حال داره سر سیاه زمستون بره بیرون...د😂ر کل پخت پز نکن باهاش دیگه ...

چشم.مرسی نظر دادین بچها.چون مطمئن از بهداشتی بودنش نیستم با اب تصفیه درست میکنم❤

اگه اب فقط شور بود با جوشیدن انگلاش می مرد و پخت وپز مشکل نداشت..نهایت به غذات نمک نمی زدی دیگه...ولی می گی تلخه...ی چیز دیگه ست